• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
SEP Φυλλάδιο Προσφορών SEP Φυλλάδιο Προσφορών SEP Φυλλάδιο Προσφορών
Αρχική ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το ανανεωμένο Praktiker Ιωαννίνων είναι πιο προσβάσιμο και καινοτόμο από ποτέ

24 Οκτωβρίου 2022
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
A A
0
Το ανανεωμένο Praktiker Ιωαννίνων είναι πιο προσβάσιμο και καινοτόμο από ποτέ
Share on FacebookShare on Twitter

Στην εποχή της υπερπληροφόρησης είναι δύσκολο για τον καθένα από εμάς να φιλτράρει εκείνες τις ειδήσεις που αξίζουν την προσοχή του. Παράλληλα, λέξεις όπως βιωσιμότητα, συμπερίληψη κι ανάπτυξη επαναλαμβάνονται παντού και διαρκώς, με τρόπο συνήθως γενικόλογο και πομπώδη. Πώς να διαχωρίσει, λοιπόν, κανείς εκείνους που δεν μένουν στη θεωρία αλλά περνούν στη δράση;

Εμείς, οι δημοσιογράφοι, είμαστε εκείνοι που μπορούμε και οφείλουμε να αναδείξουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες που, έμπρακτα, βάζουν το λιθαράκι τους στη δημιουργία μιας κοινωνίας με ισότητα και αξιοπρέπεια. Μια πρωτοβουλία όπως αυτή της Praktiker, που είναι γεμάτη από «Σπίτια Ανοιχτά». «Σπίτια» που δεν χωρούν μόνο κάποιους από εμάς, αλλά όλους! Και το 10% του ελληνικού πληθυσμού που είναι ΑμεΑ (πηγή: ΕΣΑμεΑ). Και το 42% του ελληνικού πληθυσμού που είναι εμποδιζόμενα άτομα (πηγή: ΟΑΣΑ).

Η επιτυχημένη αλυσίδα με έπιπλα και είδη σπιτιού, μόλις ανακαίνισε το κατάστημά της στην πόλη μας μετατρέποντάς το στο πρώτο «ανοιχτό σπίτι», ένα «σπίτι» προσβάσιμο από όλους. Καθότι τα καταστήματα είναι τα δικά της σπίτια, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα εκτενές πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης το οποίο τα καθιστά εύκολα προσβάσιμα και φιλικά προς τα άτομα με αναπηρίες και τα εμποδιζόμενα άτομα. Συγκεκριμένα, στις θέσεις parking του καταστήματος υπάρχουν 4 θέσεις για εμποδιζόμενα άτομα και ΑμεΑ, ενώ στον χώρο των μπάνιων περιλαμβάνεται WC AμεA. Στους διαδρόμους του καταστήματος έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, ενώ διατίθενται για όσους το επιθυμούν καρτελάκια που «ενεργοποιούν» τα αντανακλαστικά του εκπαιδευμένου προσωπικού για την παροχή καθοδήγησης κατά τη διάρκεια της παραμονής στo κατάστημα. Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι των Ιωαννίνων αποτελούν μια από τις πρώτες ομάδες που ολοκληρώνουν την εκπαίδευση του προγράμματος, που με βιωματικά εργαστήρια και επιμορφωτικά σεμινάρια εξοπλίζει την ομάδα με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στα άτομα που χρειάζονται υποστήριξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία όχι απλά κάνει προσβάσιμα σε όλους τα δικά της «σπίτια», αλλά και βοηθά όλους να κάνουν τα σπίτια τους εύκολα προσβάσιμα. Η Praktiker συμπεριλαμβάνει στους κωδικούς της μια μοναδική γκάμα προϊόντων για εμποδιζόμενα άτομα, όπως άτομα τρίτης ηλικίας, και ΑμεΑ. Η νέα αυτή σειρά, που περιλαμβάνει ενδεικτικά βοηθητικές λαβές και ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, προσφέρει στα άτομα με αναπηρίες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο απλή και εύκολη, ξεκινώντας από το σπίτι τους. Αυτό αποτελεί μια σπουδαία κίνηση της εταιρείας που θα κάνει πραγματική διαφορά στη ζωή πολλών συνανθρώπων μας, καθώς για τα άτομα με αναπηρία ή τα εμποδιζόμενα άτομα, κάποιες φορές η πιο δύσκολη περιήγηση μπορεί να είναι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η Praktiker φροντίζει ώστε όλοι να μπορούν να βρουν στο δίκτυό της, φυσικό ή ψηφιακό, ό,τι πραγματικά χρειάζονται για το σπίτι τους, χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις.

Με απώτερό της στόχο να παρέχει πάντα μια υπέροχη κι άνετη εμπειρία σε κάθε πελάτη, η Praktiker, φροντίζει να ανανεώνει διαρκώς τα καταστήματά της, όχι μόνο σε επίπεδο τεχνολογίας και υποδομών αλλά και μέσα από νέες προϊοντικές λύσεις και υποδειγματικό, πάντοτε ενημερωμένο, customer service. Οι εκθέσεις του καταστήματος Ιωαννίνων έχουν ανανεωθεί, με πιο φρέσκο στήσιμο, ενώ νέες σειρές και παρουσιάσεις έχουν έρθει να εμπλουτίσουν τις επιλογές που έχουμε για τις αγορές μας. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί γωνιές για τις υπηρεσίες Kipos&InteriorExperts για να τους βρίσκουμε ακόμα πιο εύκολα. Στην περίπτωση του Praktiker Ιωαννίνων η συνολική αυτή η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε μέσα από την εγκατάσταση LED φωτισμού της, με σκοπό να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας αλλά και σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα, και το κατάστημα των Ιωαννίνων διαθέτει parking ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών καθώς και ανακύκλωση για μπαταρίες, μικροσυσκευές, εργαλεία και λάμπες.

Μέσα από όλα αυτά, η Praktiker συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι ώστε να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες, στη ζωή τους στο σπίτι αλλά και στα καταστήματά της, αλλάζοντας συνήθειες και δημιουργώντας καλύτερα πρότυπα.Τα Praktiker Ιωαννίνων είναι τα πρώτα που άνοιξαν τις πόρτες τους ως «Σπίτι Ανοιχτό», ενώ το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν σιγά σιγά όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

Επισκεφτείτε το πλήρως ανανεωμένο, προσβάσιμο από όλους και φιλικό προς το περιβάλλον κατάστημα της Praktiker στα Ιωάννινα και βιώστε μια σύγχρονη και συμπεριληπτική αγοραστική εμπειρία.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

«ΚΑΛΠΑΚΙΑ 2022»

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία

Επόμενο Άρθρο
Έκλεψε μοτοποδήλατο απο συνεργείο

Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Στύλιος: Διασφαλίζονται τα επαγγελματικά δικαιώματα των σπουδαστών και των αποφοίτων του τμήματος Γεωπονίας
  • Επίσκεψη της παράταξης ΦΩΣ στο Δημαρχείο Άρτας
  • Ο Γ. Φλούδας εκ νέου εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΠΓΝΙ
  • Το Σάββατο 1 Απριλίου το καθιερωμένο Δημοτικό Μνημόσυνο στο Δήμο Αρταίων
  • Εκλογές 2023: Η συμμαχία “Πράσινο & Μωβ” ανακοίνωσε υποψήφιους – Ποιοι είναι στην Ήπειρο

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.