• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
SEP Φυλλάδιο Προσφορών SEP Φυλλάδιο Προσφορών SEP Φυλλάδιο Προσφορών
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Δημοτική Αρχή Άρτας στο πλευρό των φοιτητών των πανεπιστημιακών σχολών της Άρτας: Επιδοτεί τις μετακινήσεις των φοιτητών

23 Φεβρουαρίου 2023
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Η Δημοτική Αρχή Άρτας στο πλευρό των φοιτητών των πανεπιστημιακών σχολών της Άρτας: Επιδοτεί τις μετακινήσεις των φοιτητών
Share on FacebookShare on Twitter

Η Δημοτική Αρχή στο πλευρό των φοιτητών των πανεπιστημιακών σχολών της Άρτας:
Επιδοτεί τις μετακινήσεις των φοιτητών σε συνεργασία με την Πρυτανεία, την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και το Αστικό ΚΤΕΛ.

Τη δέσμευσή της απέναντι στους φοιτητές, να συμβάλλει στην μείωση του κόστους των μετακινήσεων τους, υλοποιεί έμπρακτα η Δημοτική Αρχή μέσω της επιδότησης κάρτας απεριορίστων διαδρομών.
Έτσι, την Τετάρτη υπέγραψαν στο Διοικητήριο του Πανεπιστημίου της Άρτας ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, η νέα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κα. Άννα Μπατιστάτου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, από κοινού σύμβαση με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας Κωνσταντίνο Σακκά, παρουσία και του Κοσμήτορα γεωπονίας του Πανεπιστημίου, Αναστάσιου Τσίνα και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Λιόντου.

Τα οφέλη για την Άρτα
Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή όχι μόνο «ανακουφίζει» οικονομικά τους φοιτητές και τις οικογένειες τους, αλλά έχει και αναπτυξιακή στόχευση, δεδομένου ότι προτρέπει τους δικαιούχους φοιτητές να μεταβούν και να επισκεφτούν τις γύρω αστικές – περιαστικές περιοχές της Άρτας, που καλύπτει το Αστικό ΚΤΕΛ, ενισχύοντας την επισκεψιμότητα, τη σύντομη παραμονή και συνεπώς την τοπική οικονομία των περιοχών αυτών.
Τα οφέλη για τους φοιτητές
Η σύμβαση αφορά την έκδοση μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών με μειωμένη τιμή 15,00 € σε σχέση με την τιμή των 35,00 € που ίσχυε πριν την υπογραφή της σύμβασης. Η διαφορά που προκύπτει από τη μειωμένη τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, μετά τη χορηγούμενη έκπτωση από το Αστικό ΚΤΕΛ, θα καταβληθεί στην εταιρεία από τον Δήμο Αρταίων, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο.
«Όταν υπάρχει ειλικρινής διάθεση για συνεργασία, όταν δουλεύεις με ανοιχτό πνεύμα, όταν προχωράς με ομαδικότητα, αυτό φαίνεται.Έτσι μαζί με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου κα. Μπατιστάτου Άννα, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Γκολομάζο και τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κώστα Σακκά, παρουσία του Κοσμήτορα κ.Τσίνα Τάσου και του Αντιδημάρχου Νίκου Λιόντου, η Δημοτική μας Αρχή προχώρησε σε μια σημαντική συνέργεια: την επιδότηση των φοιτητών των πανεπιστημιακών σχολών της Άρτας, στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Έτσι στηρίζουμε τους φοιτητές, στις καθημερινές τους μετακινήσεις από και προς το Πανεπιστήμιο, ενισχύοντας έτσι και τις σχολές της Άρτας. Όμως πρόκειται ασφαλώς και για μια κίνηση με κοινωνικό πρόσωπο, αλλά και οικονομικό αφού λίγη «περιέργεια» να έχουν οι φοιτητές μας θα βρουν έναν λόγο για να ανακαλύψουν περισσότερο την Άρτα και τις περιαστικές περιοχές της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin το Ioannina Lake Run

Επόμενο Άρθρο

Tίνα Ζέκα: Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των μελισσοκόμων

Επόμενο Άρθρο

Tίνα Ζέκα: Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των μελισσοκόμων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη για παραβάσεις περί ναρκωτικών
  • Eρώτηση για τα επαγγελματικά δικαιώματα των απόφοιτων Γεωπονικών Τμημάτων πενταετούς φοίτησης
  • Ξεκινά και η ανάπλαση και διαμόρφωση στην πλατεία Νέας Σαμψούντας
  • Ο Μολυβένιος Στρατιώτης & η Χάρτινη Μπαλαρίνα από το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οὶ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ»
  • Ο Κ. Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ε.Σ. στις Βρυξέλες

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.