• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Ν.Ε Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, αναφορικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη στα Ιωάννινα

29 Νοεμβρίου 2021
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
A A
0
Share on FacebookShare on Twitter

Κατά την παραμονή του στα Γιάννενα ο κ.Μητσοτάκης δεν βρήκε χρόνο να αναφερθεί στην πανδημία, να επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία της πόλης που δεν έχουν μια κλίνη ΜΕΘ ελεύθερη, με το υγειονομικό τους προσωπικό να έχει εδώ και καιρό υπερβεί τα όρια των αντοχών του, με τα τακτικά χειρουργεία «πετσοκομμένα» μετά από εντολή της αν.υπουργού υγείας (του κ.Πλεύρη κρυπτόμενου και αμέτοχου) και τους πολίτες να αγωνιούν μη έχοντας πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας, εξαναγκάζοντας όσους έχουν χρήματα να καταφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές, ειδάλλως να «μπαίνουν» στη λίστα της μεγάλης και αβέβαιης αναμονής για ένα χειρουργείο.
Αντίθετα σε μια πρόχειρη και προεκλογικού τύπου φιέστα με παρόντες υπουργούς, υφυπουργούς, κυβερνητικούς βουλευτές και τοπικούς παράγοντες, «εκχώρησε» για μια ακόμη φορά στο υπουργείο υποδομών το δρόμο Ιωαννίνων-Καλπακίου-Κακαβιάς που είχε «εκχωρήσει» το καλοκαίρι του 2020 στην αιρετή περιφέρεια Ηπείρου, τον πολύπαθο δρόμο που ο υπουργός υποδομών κ. Σουφλιάς, σε κυβέρνηση της Ν.Δ ξανά με τον νυν βουλευτή κ. Καλογιάννη υφυπουργό του και νομάρχη Ιωαννίνων πάλι τον κ. Καχριμάνη, είχε απεντάξει από το ΕΣΠΑ το 2005.
Τελικά δίιχνο δρόμο, με λωρίδα έκτακτης ανάγκης υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης, μια κλειστή επαρχιακή οδό αντί για έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο σύνδεσης με τα Δυτικά Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Δυόμισι χρόνια η Ήπειρος πληρώνει τις εντόπιες γνωστές αερολογίες για να ξαναβρεθούμε στις υποσχέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, αναμένοντας τα επόμενα βήματα που θα μας οδηγήσουν στην δημοπράτηση του δρόμου με άγνωστο το χρονικό ορίζοντα υλοποίησης. Οι ίδιες από το παρελθόν πρακτικές τους, που ακολουθούσαν επί χρόνια και για άλλα έργα όπως για παράδειγμα με το αεροδρόμιο Ιωάννινων, για το οποίο τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη λύση, αφού εξασφάλισε τη χρηματοδότηση και γρήγορα ολοκλήρωσε το έργο, παραδίδοντας ένα σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο.

Η ανακολουθία και η προχειρότητά τους είναι χαρακτηριστική και σε άλλους τομείς αφού για περισσότερα από δύο έτη με επικοινωνιακά παιχνίδια και χωρίς κανέναν σχεδιασμό εμπαίζουν την τοπική κοινωνία για το ζήτημα του νέου κλειστού γυμναστηρίου όπου αντί της κατασκευής του σύγχρονου εκείνου που είχε ήδη χωροθετηθεί και δεσμευτεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υποχώρησαν, αποδέχτηκαν και τελικά αλληλοσυγχαίρονται για τη μεταφορά μιας αθλητικής προκάτ αίθουσας, από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, που θα πήγαινε για …ανακύκλωση και της οποίας το συνολικό κόστος για να εγκατασταθεί, να συντηρηθεί και να λειτουργήσει ως αθλητική εγκατάσταση δεν το γνωρίζουμε ακόμη!
Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνακόλουθοί του αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά κατώτεροι των περιστάσεων επιχειρώντας επικοινωνιακά να λύσουν το αναπτυξιακό πρόβλημα της χώρας και της περιοχής μας, με έναν δρόμο, ένα μεταχειρισμένο κλειστό προκάτ του 2004 και υποσχέσεις για τα δήθεν μεγάλα έργα του μέλλοντος με απροσδιόριστο και αβέβαιο το χρόνο υλοποίησης. Η Ήπειρος και η χώρα έχουν ανάγκη μιας δημοκρατικής, προοδευτικής και σοβαρής διακυβέρνησης που θα σχεδιάζει θέτοντας συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και θα υλοποιεί πολιτικές στην κατεύθυνση της πραγματικής στήριξης της οικονομίας και της αναπτυξιακής διαδικασίας, με στήριξη των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αυτοαπασχολουμένων και των παραγωγών.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

5000 ευρώ πρόστιμο για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Επόμενο Άρθρο

«Έσπασε το ρόδι» ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC επί του Ο.Α. Χανίων

Επόμενο Άρθρο
«Έσπασε το ρόδι» ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC επί του Ο.Α. Χανίων

«Έσπασε το ρόδι» ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC επί του Ο.Α. Χανίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ελληνική Προεδρία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Δίκτυο UniAdrion Αδριατικής-Ιουνίου
  • Έναρξη των αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών για τα βρέφη και νήπια στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, για το σχολικό έτος 2025-2026
  • Μια τιμητική βραδιά για το Σάββα Σιάτρα από το Δήμο Ζίτσας και την Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς
  • Έργα βελτίωσης τμημάτων του Εθνικού οδικού Δικτύου
  • Παράταση διακοπής υδροδότησης στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.