• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζει τις συναντήσεις του ο Γιάννης Τσίμαρης

21 Ιουνίου 2023
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
A A
0
Συνεχίζει τις συναντήσεις του ο Γιάννης Τσίμαρης
Share on FacebookShare on Twitter

Συνεχίζονται καθημερινά και ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής οι περιοδείες, επαφές και συναντήσεις με τους πολίτες των Ιωαννίνων, για τον υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ιωάννη Τσίμαρη, όπως και για τα στελέχη του κόμματος που μετέχουν στα κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερης σε σύντομο χρονικό διάστημα προεκλογικής περιόδου και εκστρατείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Τσίμαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι κρισιμότερες από αυτές της 14ης Μαΐου, που επανέφεραν δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με τον κυρίαρχο λαό να στηρίζει το πρόγραμμα του κόμματος και τον Νίκο Ανδρουλάκη σε αυτήν τη νέα πορεία προς την εξουσία.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής θα διαμορφώσει τους οριστικούς, όπως φαίνεται, συσχετισμούς στο ελληνικό Κοινοβούλιο και γι’ αυτό η προσέλευση καταρχάς και η ψήφος των πολιτών στη συνέχεια έχουν εξαιρετική σημασία.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτε να περιμένει πια από μία νέα διακυβέρνηση της Ν.Δ και του Κυρ. Μητσοτάκη που είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει στο δρόμο της αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και μοιράζοντας μέσω επιδομάτων, ψίχουλα στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών. Επίσης όμως δε μπορεί να προσδοκά ούτε καν σε μία στιβαρή και αξιόπιστη πρόταση αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και μετά την αποδοκιμασία των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου συνεχίζει να καλλιεργεί του δικούς του μύθους, με χαρακτηριστικά αμετροέπειας και αλαζονείας, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις επιλογές του που αποτέλεσαν την καλύτερη “χορηγία” στη Ν.Δ.

Απέναντι σε αυτές τις προτάσεις και πρακτικές το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με την προγραμματική του πρόταση για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση, για την άσκηση σοβαρής αντιπολίτευσης απέναντι στη μονοκρατορία του Κυρ. Μητσοτάκη.

Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι απόφαση πραγματικής Αλλαγής στη χώρα και η ενίσχυση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει νέες συνθήκες, αλλά και μία νέα αφετηρία στο δρόμο της επιστροφής του σε θέση διακυβέρνησης, εμφορούμενο πάντα από τις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Είμαι βέβαιος και αισιόδοξος, ότι οι πολίτες και στο Νομό Ιωαννίνων θα δώσουν με την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ τη δύναμη να σταθεί με συνέπεια και σταθερότητα απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ν.Δ. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή αντιπολίτευση, που είναι θεμέλιο για την Δημοκρατία μας».

Tags: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΑΡΗΣΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Τοποθέτηση επί της ανεξαρτητοποίησης εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου των Οριζόντων Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Θεσπρωτία: Συνελήφθη για εκβίαση, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Επόμενο Άρθρο
Ταυτοποιήθηκε σπείρα που έκλεβε μεταλλικά αντικείμενα στα Ιωάννινα

Θεσπρωτία: Συνελήφθη για εκβίαση, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια
  • Θέματα για λογοδοσία στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο
  • Σε μία εβδομάδα ξεκινά το Zagori Impact Investing Forum
  • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στα Εικονίσματα
  • «Στασιμότητα ενεργειών μετεγκατάστασης του Σωφρονιστικού Καταστήματος (Σ.Κ.) Ιωαννίνων»

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.