• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eνότητα Πολιτών: «Ζημιά» 231.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΙ με ευθύνη τη δημοτικής αρχής

11 Αυγούστου 2023
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Ανανεωμένη, με σύγχρονο – επικαιροποιημένο προγραμματικό λόγο και νέο λογότυπο βαδίζει προς τις εκλογές η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»

ENOTITA-POLITON-LINE

Share on FacebookShare on Twitter

Με το ποσό των 231.175,79 ευρώ επιβάρυνε τη ΔΕΥΑΙ η σημερινή της διοίκηση η οποία αντί να προασπίζει τα συμφέροντα της Επιχείρησης αλλά και των δημοτών που αυτή εξυπηρετεί και από τους οποίους πληρώνεται, κάνει ακριβώς το αντίθετο δημιουργώντας «φέσια».
Το ποσό αυτό είναι ένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στη ΔΕΥΑΙ για την παραβίαση του νόμου περί σύγκρουσης συμφερόντων και παράνομη σύνθεση του Δ.Σ.
Η απόφαση αφορά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης στις 10 Ιανουαρίου 2020, για το έργο «επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Ιωαννιτών»- «Ολοκληρωμένη Διαχείριση λυμάτων του Δήμου Ιωαννιτών για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας», προϋπολογισμού 24.651.072,62 ευρώ, στην οποία κακώς συμμετείχε ο αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, Γιώργος Αρλέτος, καθότι η εταιρία στην οποία ήταν μέτοχος είχε ανάμιξη στο διαγωνισμό.
Μάταια οι δημοτικοί σύμβουλοι – μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, της παράταξής μας, είχαν προειδοποιήσει σε εκείνη τη συνεδρίαση για τη μη νόμιμη συμμετοχή του κ. Αρλέτου, τα αποτελέσματα της οποίας καλείται να πληρώσει τώρα η Επιχείρηση.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. μάλιστα, η οποία έγινε την Πέμπτη 10 Αυγούστου, πάρθηκε απόφαση δικαστικής προσβολής του προστίμου, την οποία η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και υπερψήφισε.
Τα μέλη μας στο Δ.Σ. όμως καυτηρίασαν το γεγονός ότι εκ μέρους του κ. Αρλέτου δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης πολιτική ευαισθησία ανάληψης ευθυνών του, αλλά αντίθετα έγινε λόγος για άγνωστα συμφέροντα που δήθεν τον πολεμάνε.
Δυστυχώς ο κ. Αρλέτος, η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και η δημοτική αρχή απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουν το πολιτικό σθένος να παραδεχτούν τα λάθη τους, να ζητήσουν συγνώμη για τις αβλεψίες τους.
Αλήθεια, πως μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να διεκδικούν ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, όταν δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη των πράξεων τους, ακόμα κι όταν τόσο εξοφθαλμά ζημιώνουν το δήμο;

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Zaravina Festival

Επόμενο Άρθρο

Aνήλικοι μπήκαν στο κολυμβητήριο και έκαναν ζημιές

Επόμενο Άρθρο
Κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης το κολυμβητήριο στη Λιμνοπούλα

Aνήλικοι μπήκαν στο κολυμβητήριο και έκαναν ζημιές

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια
  • Θέματα για λογοδοσία στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο
  • Σε μία εβδομάδα ξεκινά το Zagori Impact Investing Forum
  • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στα Εικονίσματα
  • «Στασιμότητα ενεργειών μετεγκατάστασης του Σωφρονιστικού Καταστήματος (Σ.Κ.) Ιωαννίνων»

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.