• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήθος κόσμου στην Άρτα για τις κορυφαίες διοργανώσεις Τζούντο

5 Μαΐου 2025
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Πλήθος κόσμου στην Άρτα για τις κορυφαίες διοργανώσεις Τζούντο
Share on FacebookShare on Twitter

Με τη συμμετοχή 554 τζουντόκα, – 188 στους σχολικούς αγώνες και 366 στο Παίδων Κορασίδων – η Άρτα το τριήμερο 2, 3 και 4 Μαΐου 2025 μετατράπηκε σε επίκεντρο του Ελληνικού Τζούντο, φιλοξενώντας δύο ιδιαίτερα σημαντικές διοργανώσεις: το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τζούντο 2024-2025 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α’ και Β’.
Πλήθος αθλητών, συνοδών και επισκεπτών που άγγιξαν τα 1.500 άτομα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας έφτασαν στην πόλη για το αθλητικό τριήμερο. Το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 Κωστακιών, γεμάτο από νέες και νέους αθλητές, έμοιαζε να σφύζει από αγωνιστικό πάθος, ενέργεια και χειροκροτήματα.

Η διοργάνωση της Παρασκευής 2 Μαΐου των Σχολικών Αγώνων, πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων – Κορασίδων, ήταν συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χριστόφορος Σιαφάκας, σε σχετική συνέντευξη στην Ε.Ο. Τζούντο, υπογράμμισε τη σημασία της φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην πόλη, σημειώνοντας ότι: «…Ο αθλητισμός είναι μία «αιχμή του δόρατος» για να προβάλουμε τον τόπο μας. Τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι απαραίτητες και πολύτιμες για την τοπική κοινωνία, για τη νεολαία και για την ανάπτυξη της περιοχής μας…Επιθυμούμε να προβάλλουμε ένα σωστό πρότυπο για τη νεολαία και να προσελκύσουμε τα νέα παιδιά στο στάδιο, στο γήπεδο, στον αθλητισμό. Να τα απομακρύνουμε από άλλες καταστάσεις, για να μεγαλώσουμε σωστούς δημότες, σωστούς πολίτες. Αυτός είναι ο στόχος…».

«…Ο Δήμος Αρταίων υποδέχθηκε με χαρά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων και Κορασίδων Α’ & Β’. Η διοργάνωση είναι ένα γεγονός για την πόλη μας, την Άρτα που με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που έχει αναλάβει, γίνεται ένας δυναμικά ανερχόμενος αθλητικός κόμβος… Η Άρτα ανοίγει την αγκαλιά της στον ελληνικό αθλητισμό και το Τζούντο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέους αγώνες στο 2026…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χρήστος Γιώτης.

Ήταν μία ακόμη πετυχημένη διοργάνωση που ανέδειξε τόσο την αγωνιστική ποιότητα των συμμετεχόντων όσο και τη δυναμική της Άρτας, ως πόλης με δυνατότητες να εξελιχθεί σε σημαντικό αθλητικό προορισμό. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη στενή συνεργασία μεταξύ των θεσμών, των τοπικών αρχών και της αθλητικής κοινότητας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και ο Δήμος Αρταίων ευχαριστούν όλους όσοι συμμετείχαν, τους συνοδούς και τους φορείς που συνέβαλαν στην άρτια υλοποίηση της διοργάνωσης, θέτοντας τις βάσεις για ακόμα περισσότερες αθλητικές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Ιερά μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης: Μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του Σεβασμιωτάτου κυρού Ανδρέου

Επόμενο Άρθρο

Εικαστική δράση ανακύκλωσης για τους μαθητές του δήμου Ιωαννιτών

Επόμενο Άρθρο
Τροποποίηση στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του δήμου Ιωαννιτών

Εικαστική δράση ανακύκλωσης για τους μαθητές του δήμου Ιωαννιτών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν Στέγαση Φοιτητριών στην Αθήνα
  • Ανταλλαγή βιβλίων για το καλοκαίρι
  • 7ος Γρεβενίτη Bike by P&I – Πάθος, βάθρα, δύναμη για την ομάδα μας
  • Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναγορεύει τον διακεκριμένο συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας κ. Σταύρο Ξαρχάκο σε Επίτιμο Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής
  • Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Ιωαννίνων, την Τρίτη 08-07-2025

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.