Ντράπηκε και η ντροπή στο Μέτσοβο, με τις πρακτικές που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή για να αναγκάσει σε παραίτηση τη συνάδελφο μας, συμβασιούχο ΕΣΠΑ που δεν δέχεται να την υποβιβάσουν
Αρχικά την άφησαν απλήρωτη απ το Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο που εργαζόταν κανονικά. Μετά της έστειλαν την Αστυνομία για να την απομακρύνουν από τη δουλειάτης σα να πρόκειται για εγκληματία . Τώρα, ενώ επέστρεψε με προσωρινή δικαστική διαταγή και εργάζεται κανονικά, συνεχίζουν να μην την πληρώνουν .
Η Δημοτική Αρχή Μετσόβου, που μέχρι τώρα έχει στείλει τα ίδια έγγραφα από δύο φορές σε κάθε υπηρεσία για να καταφέρει να βρει νομική δικαιολογία για τον υποβιβασμό της υπαλλήλου και δεν παίρνει την απάντηση που θέλει, πιέζει με τον πιο ανήθικο τρόπο τη συνάδελφό μας: επειδή δεν μπορεί να την απολύσει, την αφήνει απλήρωτη από το Σεπτέμβριο.
Όχι μόνο δεν σέβονται το γεγονός ότι είναι μάνα τριών παιδιών αλλά προσπαθούν την ανάγκη να μεγαλώσει τα παιδιά της, να την αξιοποιήσουν προς όφελός τους ώστε να παραιτηθεί. Πόσο άλλωστε να αντέξει ένα εργαζόμενος να δουλεύει, να πληρώνει για μετακινήσεις από και προς τη δουλειά και να μην πληρώνεται;
Η Δημοτική Αρχή Μετσόβου έφτασε να μην συμμορφώνεται σε δικαστική απόφαση γιατί έχει τις «πλάτες» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου η οποία ενώ γνωρίζει όλη την κατάσταση δεν ελέγχει το Δήμο για τις παραλείψεις του

Η συνάδελφός μας έχει στο πλάι της το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους. Έχει το Σωματείο που θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι να δικαιωθεί. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!








