• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άντεξαν το κρας τεστ υπηρεσίες και εθελοντές

23 Σεπτεμβρίου 2025
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Άντεξαν το κρας τεστ υπηρεσίες και εθελοντές

OI TOPOI MAS XANTHI NESTOS VISTONIDA ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΜΑΣ ΧΑΝΘΗ ΝΕΣΤΟΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ

Share on FacebookShare on Twitter

Τεστ ετοιμότητας και αντοχής, το οποίο πέρασαν επιτυχώς, ήταν για τις εθελοντικές ομάδες και τους μεμονωμένους αθλητές το 19οIoanninaLakeRun, καθώς ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες της διοργάνωσης, που ήταν μεγαλύτερες φέτος λόγω της αυξημένης συμμετοχής δρομέων και θεατών.

Εξίσου θετικά ανταποκρίθηκαν και οι υπηρεσίες, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του ΕΚΑΒ, του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Δημοτικής Αστυνομίας να είναι καταλυτική για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο αριθμός δυνάμεων που διέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να «ασφαλίσει» τις διαδρομές των αγώνων, μεριμνώντας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την απομάκρυνση σταθμευμένων οχημάτων. Το μεγαλύτερο βάρος σήκωσε το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, υπό τις οδηγίες του αναπληρωτή διοικητή Γιώργου Τάσση, ωστόσο συνδρομή υπήρξε και από άλλες υπηρεσίες και φυσικά ειδική μνεία αξίζει στο προσωπικό των γερανοφόρων οχημάτων.

Συνδρομή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις υπήρξε και από τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ υπερπολύτιμη υπήρξε η βοήθεια που πρόσφερε η εταιρεία Ergotek στη σήμανση και οριοθέτηση της διαδρομής με κώνους και άλλα μέσα.

Το επίπεδο υγειονομικής κάλυψης και ιατρικής φροντίδας ήταν και φέτος υψηλό, με τους αγώνες να καλύπτονται με κινητές μονάδες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ το κύριο βάρος της υγειονομικής κάλυψης επωμίστηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Δεκάδες μέλη του στελέχωσαν ένα πλήρως οργανωμένο ιατρείο στον τερματισμό, ενώ, επίσης, βρέθηκαν σε κομβικά σημεία της διαδρομής και δίπλα στους δρομείς με μοτοσικλέτες, ποδήλατα και ένα ασθενοφόρο.

Τους δρομείς συνόδευαν και μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Ιωαννίνων, που φρόντισαν, επίσης, τη μεταφορά των επίσημων φωτογράφων και βιντεογράφων του αγώνα.

Περισσότεροι από 400 εθελοντές πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για τη διοργάνωση του Ioannina Lake Run. Πέρα από τους αθλητές του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και τους γονείς τους, κατά μήκος της διαδρομής βρέθηκαν μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Αμφιθέας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο» και Ηλιόκαλης «Η Αγία Παρασκευή», της ανοιχτής εθελοντικής ομάδας Paguristas, της Φιλοπρόοδης Κίνησης Γυναικών Κατσικάς, της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης ΟΦΚΑΘ, της Take Action, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του 1ου Συστήματος Προσκόπων, του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, του κολυμβητικού συλλόγου ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδα εθελοντών από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, φοιτητές από το Exchange StudentNetwork, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς από το 11ο Δημοτικό Σχολείο και το Πειραματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων, καθώς και μια ομάδα από τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo «Δίας» Ιωαννίνων. Ο ρόλος των εθελοντών δεν εξαντλήθηκε μόνο στην επιτήρηση της διαδρομής και στην τροφοδοσία των δρομέων, αλλά εμψύχωναν διαρκώς τους συμμετέχοντες στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον τερματισμό.

Ευχαριστίες οφείλονται από τη διοργάνωση και στους εργαζόμενους των υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και συντήρησης του Δήμου Ιωαννιτών, που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες τόσο το τριήμερο του Ioannina LakeRun, όσο και στον χρόνο προετοιμασίας που προηγήθηκε.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

22ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο (ΠΔΣ) με τίτλο: «Αειφόρος και αξιοβίωτη ανάπτυξη ορεινών περιοχών Προστασία φυσικού Περιβάλλοντος»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Άντεξαν το κρας τεστ υπηρεσίες και εθελοντές
  • 22ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο (ΠΔΣ) με τίτλο: «Αειφόρος και αξιοβίωτη ανάπτυξη ορεινών περιοχών Προστασία φυσικού Περιβάλλοντος»
  • Δωρεάν τσιπαρίσματα σε δεσποζόμενα ζώα στην Ανέζα
  • Έκθεση Ολυμπιακών δαδών στην Πανελλήνια Έκθεση Άρτας 2025
  • Ξεκινά η μελέτη προστασίας των παραλιών Δρέπανο – Μακρυγιάλι

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.