• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο νέο κλειστό Ιωαννίνων η προετοιμασία και φέτος της εθνικής Ελλάδος γυναικών μπάσκετ

14 Μαρτίου 2025
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Στο νέο κλειστό Ιωαννίνων η προετοιμασία και φέτος της εθνικής Ελλάδος γυναικών μπάσκετ
Share on FacebookShare on Twitter

Στην πόλη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει και φέτος την προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Η οργάνωση της φιλοξενίας ήταν το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης του Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) κ. Ντίνου Σβερκούνου και της αναπληρώτριας Διευθύντριας κ. Τότας Γκολφινοπούλου στην Περιφέρεια Ηπείρου και της σύσκεψης που ακολούθησε.

Κατά τη διάρκειά της από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη έγινε ενημέρωση των δύο στελεχών της Ε.Ο.Κ. για τη συνεχή αναβάθμιση της λειτουργίας του Νέου Κλειστού, αλλά και για το σχεδιασμό που υπάρχει για την κατασκευή ενός μεγαλύτερου Κλειστού Γηπέδου με τα υλικά του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας που έχουν μεταφερθεί από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Χάρης Λαζάνης, Περιβάλλοντος Βασίλης Γοργόλης, ο Γενικός Γραμματέας ΕΣΚΑΒΔΕ Γιάννης Ζήκος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας Νέου Κλειστού Ηλίας Γκαζιάνης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στη συμβολή που έχει στις μεγάλες επιτυχίες των σωματείων μπάσκετ το Νέο Κλειστό.

Συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Αυτό βλέπαμε από καιρό και πήραμε τους δύο σκελετούς από το Ελληνικό. Σήμερα έχουμε φτάσει στο 80% (των διαδικασιών) για να βγάλουμε την άδεια. Έχουμε στο πρόγραμμα 6,5 εκ. ευρώ και πρέπει να φτάσουν τα 15 εκ. ευρώ. Ζήτησα από το Γενικό Διευθυντή να βοηθήσουν με τις δικές τους ενέργειες προς το Υπουργείο Αθλητισμού».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Ο.Κ., μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καχριμάνη για την αμέριστη συμπαράσταση τα τελευταία δύο χρόνια που έχει η Ομοσπονδία μας για την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μας, ειδικά επειδή η Ομοσπονδία μας έχει εστιάσει στο μπάσκετ γυναικών και στην αναβάθμισή του. Επίσης έχει κάνει σπουδαίες ενέργειες και έργα στο Νέο Κλειστό των Ιωαννίνων προκειμένου η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA, που είναι το πρώτο σημαντικό βήμα. {…}.

Σε κάθε περίπτωση, κ. Περιφερειάρχη έχετε την αμέριστη στήριξη για το Κλειστό που έχετε μεταφέρει στα Γιάννενα, για μας θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, ενδεχομένως μπορούμε να συζητήσουμε και για την παρουσία της Εθνικής Γυναικών και Ανδρών για τα επόμενα παράθυρα και διοργανώσεις όταν αυτό ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση η πόλη των Ιωαννίνων χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο για να έρθουν διεθνείς διοργανώσεις σε μικρές ηλικίες και σε ηλικίες ανδρών και γυναικών προκειμένου η πόλη να αποκτήσει εξωστρέφεια που χρειάζεται και απαιτείται και να μπορέσουμε τα Γιάννενα ουσιαστικά να αποτελούν έναν πόλο έλξης και του αθλητισμού και του τουρισμού».

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Β. Γιόγιακας για την κοίμηση του μητροπολίτη πρώην Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργης Τίτου

Επόμενο Άρθρο

Προκηρύχθηκαν νέες άδειες παραγωγών – πλανόδιων πωλητών

Επόμενο Άρθρο
Ενημέρωση  του Περιφερειακού Συμβουλίου τα προγράμματα «Ήπειρος 2014-2020» και «2021-2027»

Προκηρύχθηκαν νέες άδειες παραγωγών – πλανόδιων πωλητών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια
  • Θέματα για λογοδοσία στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο
  • Σε μία εβδομάδα ξεκινά το Zagori Impact Investing Forum
  • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στα Εικονίσματα
  • «Στασιμότητα ενεργειών μετεγκατάστασης του Σωφρονιστικού Καταστήματος (Σ.Κ.) Ιωαννίνων»

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.