• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Απάντηση στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

14 Φεβρουαρίου 2022
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Share on FacebookShare on Twitter

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» ενώ είναι λαλίστατος στις συνεντεύξεις Τύπου για διάφορα θέματα, στα Περιφερειακά Συμβούλια όπου υπάρχει ο αντίλογος και αποκαλύπτονται οι κενολογίες αποφεύγει να τα θέτει ακολουθώντας τη συνταγή «η σιωπή είναι χρυσός». Μόνο που στην περίπτωσή του ισχύει το αντίθετο.
Ως συνήθως τρέχει μετά τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής. Και αυτό έπραξε σήμερα και στο ζήτημα της αποζημίωσης των εσπεριδοειδών για το οποίο η Περιφέρεια είχε κάνει δύο έγγραφες ολοκληρωμένες εισηγήσεις- προτάσεις (27-11-2020 προς Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης και 18-1-2021 προς ΕΛΓΑ), αλλά και στο θέμα της τιμής του γάλακτος, που όπως ομολογεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι κατάλαβε τη δυναμική αύξησης της τιμής του.
Όσον αφορά το ζήτημα του Αγροκτήματος Κατσικά προτρέχει, αποκαλύπτοντας μόνο την πρόθεσή του να σταματήσει κάτι που βρίσκεται υπό σχεδιασμό και το οποίο αναβαθμίζει περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά μια εγκαταλειμμένη περιοχή.
Τέλος, όσον αφορά τον προβληματισμό του για το δημόσιο συμφέρον και τις αναθέσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει κατ’ αρχήν να αποκτήσει στοιχειώδεις γνώσεις για τη λειτουργία των δικαστηρίων. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός που «διασκέδασε» τον κάθε αδαή της Ηπείρου με το αλησμόνητο ότι κακώς φορέας της περιοχής δεν αποτάθηκε στα δικαστήρια, αλλά στο Συμβούλιο της Επικρατείας (!).
Για να τον προλάβουμε και από άλλες «κακοτοπιές» ώστε να μην εκτίθεται δημοσίως, αφού -έστω και αργά- αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, τον ενημερώνουμε ότι κακώς διερωτάται «γιατί δεν έχουν προχωρήσει νομικώς τα πράγματα».
Τα πράγματα έχουν προχωρήσει νομικώς «κατόπιν ενεργειών» του ίδιου δημοσιογράφου -που τώρα αυτό-υμνείται, αποκρύπτοντας όμως τόσο από το κοινό όσο και από το πρωτόδικο δικαστήριο -την απόφαση του οποίου επικαλείται- ότι έχει καταθέσει από το 2018 μηνυτήρια αναφορά κατά του Περιφερειάρχη για τις αναθέσεις.
Η αναφορά του αφού ελέγχθηκε ενδελεχώς, αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου και δόθηκαν τεκμηριωμένα για κάθε μια ανάθεση χωριστά, τέθηκε πανηγυρικά στο αρχείο από ανώτερο δικαστικό όργανο (Εισαγγελία Εφετών). Παρόλα αυτά, ο ίδιος δημοσιογράφος, αποκρύβοντας την κρίση ανώτερου δικαστικού οργάνου, κομπορρημονεί για απόφαση κατώτερου δικαστηρίου που πραγματεύεται άλλο αντικείμενο, στην οποία μάλιστα διάδικος υπήρξε τρίτος. Για να μη συνεχίζει να εκτίθεται του προτείνουμε να είναι πιο προσεκτικός σε δημοσιογραφικές «μεγαλοστομίες» αλλά και «ερμηνείες» δικαστικών αποφάσεων.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Βαρκελώνης

Επόμενο Άρθρο

Στα Πράμαντα η Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της ΝΔ

Επόμενο Άρθρο
Στα Πράμαντα η Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της ΝΔ

Στα Πράμαντα η Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της ΝΔ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια
  • Θέματα για λογοδοσία στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο
  • Σε μία εβδομάδα ξεκινά το Zagori Impact Investing Forum
  • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στα Εικονίσματα
  • «Στασιμότητα ενεργειών μετεγκατάστασης του Σωφρονιστικού Καταστήματος (Σ.Κ.) Ιωαννίνων»

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.