• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Greece Rally 2023 ξεκινά στα Γιάννενα!

2 Οκτωβρίου 2023
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ
A A
0
To Greece Rally 2023 ξεκινά στα Γιάννενα!
Share on FacebookShare on Twitter

Το πολυαναμενόμενο Greece Rally 2023 ξεκίνησε θεαματικά σήμερα, με αναβάτες από όλο τον κόσμο να κατεβαίνουν στην όμορφη περιοχή της Ηπείρου για την πρώτη μέρα του αγώνα, τον λεγόμενο πρόλογο. Η μέρα οδήγησε τους συμμετέχοντες σε μια φανταστική βόλτα γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και μέχρι το απαιτητικό ανάγλυφο του όρους Μιτσικέλι.

Ο πρόλογος παρείχε στους αναβάτες μια αληθινή γεύση του τι να περιμένουν κατά τη διάρκεια του φετινού Greece Rally, καθώς περιηγήθηκαν σε διάφορα εδάφη, από γραφικές όχθες λιμνών έως απόκρημνα ορεινά μονοπάτια. Η γραφική διαδρομή επέτρεψε στους αγωνιζόμενους να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιφέρειας της Ηπείρου, ενώ ξεπερνούσαν τα όριά τους επιδιώκοντας την διάκριση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν από πολλά όμορφα χωριά κατά μήκος της διαδρομής, όπως η Κρυόβρυση, ο Ανθρακίτης, η Καρυά, οι Λογάδες… Οι διοργανωτές του αγώνα έχουν συνεργαστεί στενά με τις τοπικές αρχές για να εξασφαλίσουν ελάχιστη αναστάτωση, προβάλλοντας παράλληλα την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Σημαντική η συμβολή του Δήμου Ιωαννιτών, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ζίτσας και του Σπηλαίου Περάματος.

Πρώτος τερμάτισε την ημέρα ο Ολλανδός #87 Jasper VERSTEIJNEN / Jelle Van LIMPT (CAN AM X3 SOUTH RACING 900) με χρόνο 47’00”. Δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Ιταλός #30 Sandro CALESINI (KTM EXC 450) με χρόνο 49’46” και 3ος ο Ισπανός #244 Tomas MILLET (KTM EXV 350 F) με χρόνο 50’02”.

Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η εθιμοτυπική εκκίνηση, που έγινε στην πλατεία Μαβίλη στα Ιωάννινα! Αυτή η πολυσύχναστη πλατεία της πόλης μετατράπηκε σε κόμβο του αγώνα, με ενθουσιώδεις οπαδούς να μαζεύονται για να παρακολουθήσουν την επίσημη έναρξη του Greece Rally. Η ατμόσφαιρα ήταν δυναμική, γεμίζοντας με μοτοσυκλέτες, Quads και SSV την πλατεία, με πολύχρωμες εικόνες και χαμογελαστούς αναβάτες!

Σχολιάζοντας την έναρξη του ράλι, ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος, διοργανωτής του Greece Rally, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το Greece Rally 2023 με μια τόσο συναρπαστική και προκλητική ημέρα προλόγου. Η Ήπειρος προσφέρει το τέλειο σκηνικό για αυτό το διάσημο γεγονός και είμαστε ευγνώμονες για το θερμό καλωσόρισμα που λάβαμε από τις τοπικές κοινωνίες. Ανυπομονούμε να δούμε τους αγωνιζόμενους να απολαμβάνουν αυτά τα όμορφα μέρη και τις διαδρομές».

Το Greece Rally 2023 υπόσχεται να είναι μια αληθινή δοκιμασία δεξιοτήτων και αντοχής, με αναβάτες από όλο τον κόσμο να ανταγωνίζονται για τη νίκη σε μια σειρά από απαιτητικές Ειδικές Διαδρομές. Τις επόμενες ημέρες, οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν διάφορα τοπία των γύρω βουνών και χωριών, από πυκνά δάση έως αλπικά τοπία, δείχνοντας τις ικανότητές τους στους αγώνες Rally εκτός δρόμου.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Οι κεντρικές ομιλίες από την Ελ. Κοσσυβάκη στον Δήμο Γ. Καραΐσκάκη

Επόμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκε κλοπή ποσού 16.000 ευρώ στα Ιωάννινα

Επόμενο Άρθρο
Ταυτοποιήθηκε σπείρα που έκλεβε μεταλλικά αντικείμενα στα Ιωάννινα

Εξιχνιάστηκε κλοπή ποσού 16.000 ευρώ στα Ιωάννινα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Θέματα για λογοδοσία στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο
  • Σε μία εβδομάδα ξεκινά το Zagori Impact Investing Forum
  • Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στα Εικονίσματα
  • «Στασιμότητα ενεργειών μετεγκατάστασης του Σωφρονιστικού Καταστήματος (Σ.Κ.) Ιωαννίνων»
  • Διεθνές Εργαστήριο Τεκμηρίωσης και Ανάδειξης Πέτρινων Γεφυριών της Ελλάδας

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.