Από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ανακοινώνονται τα εξής:
Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στην Γ’ Εθνική και το καθεστώς εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 φέρνει την ομάδα μας στη δικαιοδοσία του Ερασιτέχνη, ο όποιος εκ του νόμου και ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, αναλαμβάνει τη διοικητική ευθύνη της ομάδας.
Μπορεί αυτό να συμβαίνει τυπικά την 1η Ιουλίου, είναι απολύτως αναγκαίο ωστόσο, να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική αλλά και η όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική παρουσία.
Γι’ αυτό το λόγο, συστήνεται Διοικούσα Επιτροπή -στα πρότυπα των έτερων τμημάτων του Ερασιτέχνη- αποτελούμενη από τους κ.κ. Δημήτρη Πέταλη και Χάρη Λαζάνη, οι οποίοι εκπροσωπούν τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, τον κ. Θανάση Χαρίση, εκπρόσωπο των βετεράνων ποδοσφαιριστών, τον κ. Παύλο Μίαρη, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Φιλάθλων και κ. Μάνο Παπαδόπουλο, εκπρόσωπο του φορέα φιλάθλων OldFans.
Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι η διαχείριση με πλήρη διαφάνεια και συχνή ενημέρωση του κόσμου για τα οικονομικά δεδομένα και η προετοιμασία της ομάδας, ώστε αν προκύψει ενδιαφέρον από επενδυτές διατεθειμένους να εναρμονιστούν με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, να τους παραδοθεί μία ομάδα και όχι απλώς ένα όνομα.
Ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο, εντός και εκτός Ιωαννίνων, να ανανεώσει τη στήριξή του στην ομάδα και να σταθεί για μία ακόμη φορά δίπλα της.
Γνωρίζουμε ότι, η δυσχερής κατάσταση της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχει κουράσει του πάντες, ψυχολογικά και οικονομικά.
Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσει η ομάδα να υπάρχει και να ανακάμψει.
Ο ΠΑΣ είμαστε όλοι εμείς!








