Με εννέα αγώνες μπάσκετ και το Σαββατοκύριακο, 24-25 Ιανουαρίου, δίνεται η συνέχεια στην αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.
Το σημαντικότερο ματς του διημέρου είναι αυτό που διεξάγεται το μεσημέρι της Κυριακής, για την Α1 Εθνική Γυναικών, με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, να υποδέχεται τη Νέα Ιωνία.
Ακόμη, το Σαββατοκύριακο, στο Νέο Κλειστό, θα γίνουν δυο αγώνες για την Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, με το IBC να φιλοξενεί τον Κρόνο Αγρινίου και τους Vikos Φalcons U23 να αντιμετωπίζουν την Αστράκα.
Επίσης, στο πρόγραμμα, περιλαμβάνονται αγώνες για το Κύπελλο με Αμαξίδιο με το IBC να υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και ματς για τα πρωταθλήματα Κοριτσιών (Γαλανόλευκα), Elite Παίδων, Παίδων και Παμπαίδων.
Το πρόγραμμα έχει αναλυτικά ως εξής:
Σάββατο 24 Ιανουαρίου:
Παμπαίδων (09.15 π.μ.): IBC – ΠΑΣ Γιάννινα
Κοριτσιών – Γαλανόλευκα (11.30 π.μ.): ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Πύρρου Άρτας
Elite Παίδων (15.15): IBC – Ιόνιος
Ανδρών – Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ (17.30): IBC – Κρόνος Αγρινίου
Παίδων (19.45): ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΓΣΙ.
Κυριακή 25 Ιανουαρίου:
Παίδων (10.30 π.μ.): Vikos Φalcons – Πρωτέας Ηγουμενίτσας
Αμαξίδιο – Κύπελλο (13.00): IBC – Άρης Θεσσαλονίκης
Γυναικών – Α1 Εθνική (16.00): ΠΑΣ Γιάννινα WBC – ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας
Ανδρών – Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ (18.30): Vikos Φalcons U23 – Αστράκα.
Από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, υπενθυμίζεται πως για οποιαδήποτε αλλαγή προγράμματος προκύπτει, μετά την ανακοίνωσή του, από το Νέο Κλειστό, την ευθύνη φέρει η αρμόδια οργανωτική αρχή.








