Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, ανακοινώνει ότι, ένα ακόμη έργο υλοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Βασιλικής, της Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίων.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες :
Τοποθετήθηκαν συνολικά 12 νέα φωτιστικά στους δύο (2) μώλους – λιμενοβραχίονες στο λιμάνι της Βασιλικής, οι οποίοι συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική με τον σύγχρονο φωτισμό.
Πρόκειται, για ένα διαχρονικό αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικής, το οποίο υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή, ένα ξεχωριστό έργο καλλωπισμού και αναβάθμισης της περιοχής, το οποίο παρέχει ασφάλεια στους δημότες – πολίτες, τους επισκέπτες και επαγγελματίες της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, δήλωσε : «Με σταθερά βήματα και μεθοδικό σχεδιασμό, συνεχίζουμε και αναβαθμίζουμε τις υποδομές του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στη Λευκάδα. Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες εργασίες στο λιμάνι της Βασιλικής είναι ένα ακόμη βήμα αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών στο νησί, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών και επισκεπτών της Λευκάδας».








