• ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
VimaNews
Advertisement
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Vima News
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση στη «Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου»

20 Αυγούστου 2024
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
A A
0
Share on FacebookShare on Twitter

Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για λόγους εντυπώσεων, επανέρχεται ακόμη μια φορά στο ζήτημα των έργων, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών μικρής κλίμακας, που μετά από εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, εγκρίνονται από την Περιφερειακή Επιτροπή.
Και το πράττει αυτό, όταν στη χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής δόθηκαν για πολλοστή φορά εξηγήσεις, κλήθηκε ο υπεύθυνος Μηχανικός για διευκρινίσεις και προτάθηκε στον επικεφαλής της κ. Γεώργιο Πρέντζα να επισκεφθεί και να ενημερωθεί για όλα τα στοιχεία που ζητούσε στην Τεχνική Υπηρεσία, πράγμα που έπραξε.
Προκειμένου να μην αιωρούνται φήμες, να μη θίγεται η υπόληψη και το ήθος υπαλλήλων που εργάζονται άοκνα και ευσυνείδητα, όπως ο Περιφερειάρχης και στη χθεσινή συνεδρίαση εξήγησε, επαναλαμβάνεται ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται στηρίζονται – κατά περίπτωση και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα-είτε σε μελέτες, είτε σε τεχνικές εκθέσεις και δεν μπορεί να αμφισβητείται η υπευθυνότητα των υπαλλήλων που τις υπογράφουν και είναι υποχρεωμένοι να τις εφαρμόσουν και να τις ελέγξουν.
Η επιλογή δε των αναδόχων γίνεται βάσει των τιμών εργασιών που έχουν δώσει μετά από δημόσια πρόσκληση που εκδίδεται και ανανεώνεται κάθε χρόνο.
Σε πρακτικό επίπεδο η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα πρέπει να εξηγήσει εάν πρέπει να γίνεται μεταφορά νερού σε κτηνοτροφικές μονάδες, εάν πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα ζημιές σε δρόμους, εάν πρέπει να γίνονται προμήθειες ανταλλακτικών οχημάτων, εάν πρέπει να απομακρύνονται φερτά υλικά και βράχοι από τους δρόμους, εάν πρέπει να αποκαθίστανται ζημιές ΣΕΕ δίκτυα ΤΟΕΒ κ.α. Να πάρει θέση δηλαδή, εάν πρέπει να εγκαταλειφθούν όλοικαι όλα στην τύχη τους.
Για την Περιφερειακή Αρχή, όλα αυτά είναι έργα και παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν άμεσα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών. Είναι έργα και παρεμβάσεις που δεν υλοποιούνται από μεγαλοεργολάβους και μεγαλοπρομηθευτές, τους οποίους «καταγγέλλει» σε άλλες περιπτώσεις η ίδια παράταξη, αλλά από μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηπείρου.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Επιστολή Iωάννη Μήτση για τα όσα γίνονται στο Επιμελητήριο

Επόμενο Άρθρο

Επέμβαση για αποκατάσταση βλάβης δικτύου ύδρευσης στα φανάρια Βουνοπλαγιάς – Ελεούσας και ρύθμιση – εκτροπή κυκλοφορίας

Επόμενο Άρθρο

Επέμβαση για αποκατάσταση βλάβης δικτύου ύδρευσης στα φανάρια Βουνοπλαγιάς - Ελεούσας και ρύθμιση – εκτροπή κυκλοφορίας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης & Προϋποθέσεις.

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πρόσφατα άρθρα

  • Ο “καπετάνιος” που έβαλε πλώρη για την παραπληροφόρηση…και η πραγματική ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις του openmall
  • Διεθνές Θερινό Σχολείο στην Κόνιτσα: «Οικο-εξερεύνηση και Βιώσιμος Τουρισμός στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Βίκου-Αώου» | 24–30 Ιουνίου 2025
  • Αφιέρωμα στην Ημέρα Μνήμης της Απελευθέρωσης της Άρτας (1881)
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση (Kick-OffMeeting) του ευρωπαϊκού έργου «NetZeroSMEs»
  • Υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο για εκσυγχρονισμό ΚΕΠ

Κατηγορίες

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

© 2021 ACL + Media

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε τους Όρους Χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.