Παπαδοπουλος Super Markets
Κλειστή λόγω έργων η Λεωφόρος Δωδώνης Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 14:57

2021239923.jpgΚυκλοφοριακές αλλαγές και ρυθμίσεις στην λεωφόρο Δωδώνης, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου επέκτασης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του αποχετευτικού συστήματος της παραλίμνιας ζώνης.
Το έργο εκτελείται από τη ΔΕΥΑΙ και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας ανόδου (εισόδου προς το κέντρο) της Λεωφόρου Δωδώνης από τη διασταύρωση με την οδό Βελισαρίου (Πολυκλαδικό)  μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Σάββα Νικολάτου (Σεισμοπλήκτων). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Βελισαρίου και Κενάν Μεσαρέ.
Θα διακοπεί επίσης η πρόσβαση στο προαναφερθέν τμήμα της Λεωφόρου Δωδώνης (με κατάλληλη σήμανση), από τις καθέτους οδούς, για το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 18 Μαρτίου.
Βασικός στόχος του συγκεκριμένου τμήματος των εργασιών είναι η σύνδεση μέρος του οικισμού της Κιάφας με το αποχετευτικό δίκτυο.
Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος με δηλώσεις που έκανε ζήτησε την κατανόηση των συμπολιτών για την ταλαιπωρία που υπάρξει και σημείωσε ότι από την πλευρά της υπηρεσίας και του αναδόχου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την άμεση αποπεράτωση.