Παπαδοπουλος Super Markets
Επιβεβαίωση του vimanews.gr για τη διαγραφή Μίχα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 22:03

1293466006.jpgΠλήρης είναι η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του vimanews.gr για την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος. Τόπος να Ζεις» Βαγγέλη  Αργύρη να διαγράψει τον περιφερειακό σύμβουλος Άρτας Παύλο Μίχα από την παράταξη, μετά την υπερψήφιση του περιφερειακού προγράμματος του 2014.
Όπως πρώτο μετέδωσε το vimanews.gr, ο Β. Αργύρης απέστειλε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού  Συμβουλίου επιστολή με την οποία γνωστοποιεί πως ο Παύλος Μίχας δεν ανήκει πλέον στην παράταξη.
Στην επιστολή που δόθηκε αργά το απόγευμα στη δημοσιότητα, αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε  Πρόεδρε,
Με την  παρούσα  σας  γνωστοποιώ  ότι  ο  Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Παύλος  Μίχας  δεν  ανήκει  στην  δύναμη  της  παράταξης  «Ήπειρος Τόπος να Ζεις».
Με  εκτίμηση 
Βαγγέλης  Αργύρης»
Η απόφαση δε συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με την θετική ψήφο του κ. Μίχα στο περιφερειακό πρόγραμμα του 2014, αλλά και με προηγούμενη διαφοροποίηση του σε θέμα που συζητήθηκε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, γεγονός που από ορισμένες πλευρές ερμηνεύεται ως προσπάθεια του πρώην Προέδρου του Περιφερειακού Συνεταιρισμού Άρτας να προσεγγίσει το στρατόπεδο του Αλέκου Καχριμάνη.
Ο κ. Μίχας που πληροφορήθηκε τις προθέσεις του επικεφαλής της παράταξης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, είχε σύντομη συνομιλία με τον Βαγγέλη Αργύρη παρουσία και άλλων συμβούλων της παράταξης, αλλά η απόφαση του Β. Αργύρη δεν άλλαξε. Ο κ. Μίχας αποχώρησε από τη συνεδρίαση πριν την ολοκλήρωσή της.