Παπαδοπουλος Super Markets
ΔΗΜΑΡ: Ναι στην Ευρώπη, με αλλαγή πολιτικής Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 16:03

290819657.jpgΚάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στις Ευρωεκλογές απηύθυνε απο τα Γιάννενα, όπου βρέθηκε σήμερα, ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε πως οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές γνωρίζουν "τα ευρωπαϊκά ζητήματα και μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα επάξια. Πιστεύουμε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής όμως. Ζητάμε να μας δώσουν δύναμη για να επιβάλλουμε προοδευτικές λύσεις". Εμφανίστηκε, παράλληλα, βέβαιος, οτι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά, καθώς "έχουμε ανάγκη από μια προοδευτικη κεντροαριστερά".

Απο την πλευρά της, η βουλευτής Αιωτολοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκη Φούντα σημείωσε οτι η χώρα πρέπει να επενδύσει στο ευρωπαϊκό της πρόσημο και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν "για το πώς θέλουν την Ευρώπη. Έχουμε πολλά να δώσουμε προς όφελος της χώρας" είπε, μεταξύ άλλων.

"Πολύ σημαντικός ο ρόλος..."

Τιμή του, που τον επέλεξε η ΔΗΜ.ΑΡ., χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιό της, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής απο τα Γιάννενα Ντίνος Σιάκαρης. "Το νέο Ευρωκοινοβούλιο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο την επόμενη 5ετία" είπε και συνέχισε: "θέλουμε μια Ευρώπη αλληλεγγύης και ανάπτυξης. Με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα, αλλά και χωρίς να πετάξουμε στα σκουπίδια το θέμα της κοινωνικής πολιτικής".

Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων της ΔΗΜ.ΑΡ. Τάσος Βασιλείου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως οι ευρωεκλογές είναι μια μάχη καθοριστική για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας. "Δίνουμε αγώνα σοβαρό και υπεύθυνο με θέσεις. Είμαστε κόμμα φιλοευρωπαϊκό" είπε, μεταξύ άλλων. Να σημειωθεί, οτι η αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ., μαζί με το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και πρώην βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου επισκέφθηκε το μεσημέρι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου.