Παπαδοπουλος Super Markets
Β. ΧΗΤΟΣ: Την Κυριακή επιλέγουμε το "αύριο" ή το "πίσω" Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 14:46

2993524646.jpgΤην εκτίμηση, ότι βάση της σταυροδοσίας στο Δήμο Ιωαννιτών υπάρχει τάση προς τους νέους ανθρώπους και κυρίως σε αυτούς που έχουν διατελέσει έργο στην έως τώρα ζωή

τους εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία Βασίλης Χήτος μιλώντας στη Βίλιαν Στασινού το μεσημέρι στο ΒΗΜΑ 90,1.

 

Όπως ανέφερε, «υπάρχει προβάδισμα της παράταξής μας. Το μεγαλύτερο το έχουμε στα Γιάννενα. Η μεγάλη μου απορία είναι η Παμβώτιδα.
Σε μια περιοχή που ο δήμος είχε μηδενική παρουσία,  εκεί καρπώθηκε τα πιο σημαντικά ποσοστά». Υπογράμμισε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε για δήμαρχο και πως αυτοί που θα αναλάβουν πρέπει να είναι έτοιμοι την επόμενη ημέρα να κάνουν έργο. Έργο την τελευταία 10ετία στα Γιάννενα μόνο ένας έχει κάνει, ο Ν. Γκόντας
».

"Ξέρουμε τι θέλουμε..."

Παράλληλα, ο κ. Χήτος σημείωσε πως στην παράταξη του κ. Μπαρτζώκα υπάρχουν "άνθρωποι ικανοί και είναι καλοδεχούμενοι. Ουδείς όμως μπορεί να πει σε όσους τον εμπιστεύτηκαν πηγαίνετε εκεί. Δεν είναι πρόβατο ο κόσμος".

Για την παράταξη στην οποία ανήκει, ο κ. Χήτος σημείωσε πως "ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πού πονάει η πόλη. Έχουμε λύσεις, είναι συγκεκριμένες και υπάρχουν και άλλες. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε. Το αύριο ή το πίσω. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για το πίσω, μετά απο 3μιση χρόνια με προβλήματα διαχειριστικά και απίστευτα ελλείμματα". Είπε, τέλος, πως η καθημερινότητα δεν θέλει κόστος αλλά οργάνωση, ενώ την Κυριακή θα συγκρουστούν δυο επιλογές: η ανάπτυξη με τη μη ανάπτυξη.