Παπαδοπουλος Super Markets
Δείχνει Πλιάκο ο Χρυσόστομος Βούζας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 13:53

2437864472.jpgΗ «Συμμαχία Πολιτών» του Δήμου Ζίτσας, ο επικεφαλής της Χρυσόστομος Βούζας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού,
με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους δημότες,

που τους στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
"Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε, ούτε αυτό που επιθυμούσαμε. Επίσης όμως δεν είναι αυτό που θα δώσει νέα προοπτική στο Δήμο μας. Δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας, για το όραμά μας. Η πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μας και την αναλαμβάνουμε" αναφέρεται.

 

Στην ανακοίνωση ο κ. Βούζας κάνει λόγο για πιέσεις και εκβιασμούς, αλλά και υποσχέσεις για διορισμούς, στους οποίους πίστεψαν οι πολίτες. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει: "Άμοιρος ευθυνών όμως δεν είναι κανείς, ούτε και οι ίδιοι οι πολίτες, που υπέκυψαν σε πιέσεις και εκβιασμούς, που πίστεψαν σε υποσχέσεις για διορισμούς, για τακτοποιήσεις ημετέρων από τους κρατούντες του Δήμου. Δεν τους κακίζουμε. Τούς καταλαβαίνουμε, αφού ο φόβος, η ανέχεια, η αγωνία για το αύριο μετατρέπει τους πολίτες από πρωταγωνιστές σε κομπάρσους. Τούς θέτουμε όμως ενώπιον των ευθυνών τους. Γιατί η Δημοκρατία είναι συλλογική υπόθεση. Και οι πολίτες έχουν ευθύνη και καθήκον να την υπερασπίζονται αφήνοντας πίσω τις προσωπικές τους αγωνίες, τις ατομικές τους επιδιώξεις, τις ιδιοτελείς επιλογές".

Εν όψει β γύρου...

Τέλος, σε ό, τι αφορά το β γύρο, η παράταξή έλαβε ομόφωνη απόφαση για τη στάση της την προσεχή Κυριακή. "Προτρέπουμε τους συνδημότες μας να μην τους δώσουν τη σανίδα σωτηρίας που επιζητούν. Να καταδικάσουν συμπεριφορές και πρακτικές που ταιριάζουν σε απολυταρχικά καθεστώτα.
Η «Συμμαχία Πολιτών» ΟΜΟΦΩΝΑ επίσης, αποφάσισε να συνεχίσει την αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία της, με σημαία της την αξιοπρέπεια, την αλήθεια, το σχέδιο, το όραμα και την έμπνευση για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Τέλος καλούμε τους πολίτες να μην λαμβάνουν υπόψη τους τις ανακρίβειες που γράφουν ανώνυμα μπλογκς τα οποία προπαγανδίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο εδώ και καιρό".