Παπαδοπουλος Super Markets
«Συνάντηση εργασίας Γιώργου Αμυρά, Βουλευτή Ιωαννίνων, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2019 12:38
3427311989.jpgΣυνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Αμυράς, με τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, στο Υπουργείο Τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων συζήτησε με τον Υφυπουργό Τουρισμού για τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης και την ανάγκη αναβάθμισής της στη χώρα μας. 
Ο κ. Αμυράς κατέθεσε τις προτάσεις του για τη σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την τουριστική υπεραξία της χώρας και τη δυνατότητα ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Ιωάννινα.
Ο Υφυπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τον Βουλευτή Ιωαννίνων για το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο της τουριστικής εκπαίδευσης το οποίο θα προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης με εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών και προγραμμάτων σπουδών καθώς και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη να αποκτήσουν η Ήπειρος και τα Ιωάννινα  μια  ισχυρή και αυτόνομη τουριστική ταυτότητα , με την επένδυση στην ποιότητα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.