Παπαδοπουλος Super Markets
Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία του Χρ. Τσιρογιάννη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 13:21

2851665185.jpgΤη γενέτειρά του, τους Χαλκιάδες και την Καλαμιά, επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους. Ο κ. Τσιρογιάννης ανέφερε πώς θα είναι δίπλα στους δημότες της Άρτας για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του Δήμου.
Επίσης επισκέφτηκε τον ΟΑΕΔ, με τον οποίο όπως ανέφερε πρόκειται και επιβάλλεται ως νέα δημοτική αρχή να συνεργαστούν στενά με σκοπό την μείωση της ανεργίας και την αξιοποίηση στον μέγιστο βαθμό των διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων μέσω του νέου ΕΣΠΑ, στο Δήμο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη για διαμόρφωση ενός Ολοκληρωμένου Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης και Ανάπτυξης στο Δήμο και την ίδρυση Γραφείου Υποστήριξης Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας  σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ αλλά και με άλλους δημόσιους, επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς για την ενίσχυση της τοπικής παραγωγικής δραστηριότητας,  των κοινωνικών δομών και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, αλλά και στην οργάνωση και καθιέρωση «Ημέρα Καριέρας», όπου θα συμμετέχουν με συντονισμό και ευθύνη του Δήμου επιχειρήσεις και άνεργοι, έτσι ώστε να βρίσκουν εργασία οι Δημότες μας.
Τέλος ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο Άρτας, όπου τόνισε την πρόταση του συνδυασμού για ενεργειακή αναβάθμιση του ανοικτού κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο μέσα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ενέργεια που θα ξεκινήσει άμεσα με την έναρξη της θητείας του και θα αποτελέσει έργο πρώτης προτεραιότητας.

Στα εκλογικά

Τα εκλογικά γραφεία των άλλων υποψηφίων δημάρχων επισκέφτηκε ο Χρήστος Τσιρογιάννης και συγκεκριμένα της κας Κιτσαντά, του κου Παπαλέξη και του κου Στασινού "ως δείγμα πολιτικού πολιτισμού, όπου αντάλλαξε ευχές για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και για μια μετέπειτα καλή και εποικοδομητική συνεργασία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία θα είναι προς όφελος των Αρτινών", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.