Παπαδοπουλος Super Markets
Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αντ. Μπέζα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014 18:58

3637503447.jpgΟ Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Σε δήλωσή του ο κ. Μπέζας ανέφερε: «Το 1821, η χώρα μας ξαναγεννήθηκε με σκληρούς αγώνες και πολλές θυσίες σπάζοντας τα δεσμά αιώνων δουλείας. Στην Ευρώπη τότε πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να τα καταφέρουν. Και όμως μπορέσαμε και τους διαψεύσαμε.
Όπως τότε έτσι και σήμερα, σχεδόν 200 χρόνια μετά, μέσα από την πιο μεγάλη και σοβαρή οικονομική και κοινωνική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, η πατρίδα μας καταφέρνει να σταθεί όρθια στα πόδια της και να διαψεύσει τις σύγχρονες Κασσάνδρες. Με το ίδιο πείσμα, τις θυσίες των πολιτών μας, με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και πιο ανταγωνιστική. Μέρα με τη μέρα δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα, και μέρα με τη μέρα τον κερδίζουμε. Για μια Ελλάδα καλύτερη, όπως αξίζει στην ιστορία της και τους πολίτες της. Χρόνια Πολλά σε όλους».