Παπαδοπουλος Super Markets
Πετράκης - Προσοχή στην ταχύτητα του ΠΑΟΚ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 23:28

337168193.jpgΓια τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι όχι μόνο μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρητικός τεχνικός στην κάμερα της Nova:
«Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που παίξαμε νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο έκανε ουσιαστικά μία ευκαιρία που έβγαλε ο Βελλίδης. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε μία ευκαιρία και έβαλε ένα απίθανο γκολ. Νομίζω ότι εμείς είχαμε τρεις, τέσσερις καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού για εμένα δείχνει ότι το χειριστήκαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε τύχη γιατί έβαλε ένα απίθανο και ωραίο γκολ και για αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Εάν εμείς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού προηγούμαστε με τις δύο καλές ευκαιρίες που είχαμε το παιχνίδι θα είχε άλλη εικόνα και θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε και σε ποια έδρα. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ όπως και όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, όπως έχω πει όλα τα παιχνίδια θέλουν τη δική τους προσέγγιση. Ξέρουμε ότι φαβορί στο παιχνίδι είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η θεωρητική προσέγγιση αλλά πολλές φορές η θεωρητική προσέγγιση δεν συμβαδίζει με την εικόνα του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε απέναντι σε αυτά τα δεδομένα. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε καλή παρουσία και μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια και την καλή παρουσία να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».
Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε υποχρέωση να αξιολογούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και με βάσει αυτά να προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη προσέγγιση στο παιχνίδι. Αυτό είναι το μέλημα μας, για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα. Καμιά φορά αυτά που σχεδιάζουμε δεν αποτυπώνονται πάντα στην πράξη αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση πάντα να προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με τον τρόπο που είπα και να κάνουμε το καλύτερο».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την απόλυση του Στέφενς: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα παικτών και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μπορεί από το πουθενά να δημιουργήσουν ευκαιρία και να υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει δώσει περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας αυτό».