Παπαδοπουλος Super Markets
Ανακοινώθηκαν οι νικητές για τη «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 13:04

1959883432.jpgΜε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών» που οργανώθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών.
Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών», όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούσαν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Έως 31 Μαΐου, στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Ιωαννιτών που είναι τοποθετημένα και λειτουργούν σε Πλατεία Πύρρου και Γαριβάλδη, οι μαθητές αλλά και οι οικογένειές τους επέστρεψαν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.
Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών» περιελάμβανε μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε έως 31 Μαΐου.
Τα σχολικά τμήματα, τα οποία πρώτευσαν, συλλέγοντας τις περισσότερες συσκευασίες (έχοντας, άρα, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης) και κέρδισαν τα μεγάλα δώρα - έπαθλα είναι τα ακόλουθα:
1ος Νικητής: Το Α1 Τμήμα του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, που επέστρεψε 32.503 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου οι μαθητές κερδίζουν από ένα Tablet
2ος Νικητής: Το Ε2 Τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, που επέστρεψε 29.306 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίεςγια ανακύκλωση, του οποίου οι μαθητές κερδίζουν από ένα MP4 music player
3ος Νικητής: Το Α4 Τμήμα του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας, που επέστρεψε 16.872 (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου οι μαθητές κερδίζουν από ένα MP3 music player