Παπαδοπουλος Super Markets
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο» Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 09 Μάρτιος 2014 22:57

2105876277.jpgΜε υποψήφιο Περιφερειάρχη τον απόστρατο αξιωματικό Κωνσταντίνο Αναγνώστου, όπως από χθες σας είχε αποκαλύψει το vimanews.gr,  θα δώσει τη μάχη για την Περιφέρεια Ηπείρου η «Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο», ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε σε εκδήλωση στην Ελεούσα, στην οποία παρουσιάστηκαν και οι τέσσερις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες. Για την Π.Ε. Ιωαννίνων υποψήφιος  θα είναι ο υπάλληλος της ΔΕΗ Γιάννης Γιώτης, για την Π.Ε. Θεσπρωτίας ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων Γεώργιος Ραπάνης, για την Π.Ε. Πρέβεζας ο υπεύθυνος της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα, απόστρατος αστυνομικός Σπύρος Μπαρτζώκας, και για την Π.Ε Άρτας ο κατασκευαστής Άρης Κουρεμένος.
Της παρουσίασης των υποψηφίων ακολούθησαν ομιλίες από τους παρευρισκόμενους βουλευτές 3052287811.jpgΚώστα Μπαρμπαρούση, Μιχάλη Αρβανίτη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Ηλία Κασιδιάρη, ενώ σύντομο χαιρετισμό μέσω τηλεφώνου απηύθυνε και ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Γιαννιώτης βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς.