Παπαδοπουλος Super Markets
«Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 21:12

673076226.jpgΤο μεγάλο κωμικό Γιώργο Κωνσταντίνου στο παραμύθι - κωμωδία για όλη την οικογένεια «Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζει στα Γιάννενα η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.
Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι και στις 4 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο Odeon. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Βιβλιοπωλείο «Πρόκος». Τηλ. για πληροφορίες: 6973056635
Λίγα λόγια για το έργο: Το παραμύθι αναφέρεται σε έναν Βασιλιά που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παρεμελεί. Για να καλύψει τα έξοδα του, δε διστάζει να τον φορολογεί σκληρά!
Όμως κάποια στιγμή πέφτει στην παγίδα του ίδιου τού του πάθους. Κάποιες πονηρές υφάντρες παρουσιάζονται με σκοπό να του υφάνουν μαγικά υφάσματα.
Από το σημείο αυτό αρχίζουν τα απρόοπτα με άφθονο γέλιο...! Ο σκοπός τους είναι να τιμωρήσουν την αλαζονεία του και να τον ρεζιλέψουν μπροστά στο λαό του! Έτσι του υφαίνουν τα πιο «αέρινα ρούχα»!
Ένα παραμύθι με πολύ γέλιο και σοφά διδάγματα...!
Στην παράσταση εκτός από τον Γιώργο Κωνσταντίνου παίζουν οι ηθοποιοί Στέλλα Μπονάτσου, Μανώλης Κονταξάκης, Χρήστος Μπρούντζας και Φωτεινή Θωμοπούλου.