Παπαδοπουλος Super Markets
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας η μελέτη για τη σιδηροδρομική γραμμή Ηγουμενίτσα- Ιωάννινα- Αργυρόκαστρο Αλβανίας

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας η μελέτη για τη σιδηροδρομική γραμμή Ηγουμενίτσα- Ιωάννινα- Αργυρόκαστρο Αλβανίας

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου αναρτήθηκε σήμερα 25.04.2018, από την Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών, η…

Περισσότερα...
Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

28 Απριλίου: Οι Deans παρουσιάζουν το The Wall των Pink Floyd
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 19:24

Περισσότερα...Αν και η κυκλοφορία του διπλού άλμπουμ, πίσω στο 1979, αρχικά δίχασε τους οπαδούς του συγκροτήματος, ο χρόνος εντέλει εδραίωσε το The Wall, ως ένα από τα κορυφαία επιτεύγματα των Pink Floyd,

 
Ολοκληρώνεται η έκθεση του αντίτυπου της Χάρτας του Ρήγα
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:56

Περισσότερα...Την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 ολοκληρώνεται η φιλοξενία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων του αντιτύπου της Χάρτας του Ρήγα της Πασχαλείου Σχολής  Καπεσόβου. Η  έκθεση με τίτλο  «Η Xάρτα του Ρήγα στο Καπέσοβο. 220 χρόνια από την έκδοσή της (Βιέννη 1797)» διοργανώθηκε από την  Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Πασχάλειο Σχολή Καπεσόβου,

 
Let’s do it GREECE…. Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:50

Περισσότερα...Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ (Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων) και με την Μ.Κ.Ο «Αλληλεγγύη» Solarity now, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιήσουν οικολογική παρέμβαση στο Γιαννιώτικο Σαλόνι από τις 11.00π.μ έως τις 13.00π.μ.

 
Η Πρέβεζα ενώνει τις δυνάμεις της και συμμετέχει δυναμικά στην δράση lets do it Greece.
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:36

Περισσότερα...Tις δυνάμεις τους ενώνουν  δεκάδες σύλλογοι και φορείς της Πρέβεζας οι οποίοι την Κυριακή  29 Απριλίου συμμετέχουν  στην δράση  lets do it greece και  καθαρίζουν εθελοντικά   παραλίες, δημόσιους χώρους, δημοτικές εκτάσεις, πλατείες  κλπ.

 
Προβολή ηπειρωτικών επιχειρήσεων στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:23

Περισσότερα...Δώδεκα παραγωγικές επιχειρήσεις της Ηπείρου, έδωσαν το «παρών» τους στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση Τροφίμων (βιολογικών και μη) και Ποτών (Natural & Organic Products Europe) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22 και 23 Απριλίου στο Λονδίνο. Η συγκεκριμένη Έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της κατηγορίας της και απευθύνεται στην

 
Paguristas: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!»
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:11

Περισσότερα...Για ακόμη μια χρονιά η ανοικτή εθελοντική ομάδα πολιτών των Ιωαννίνων ”Paguristas” θα δράσει στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας καθαρισμού ”Let’s do it” που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

Φέτος οι Γιαννιώτες εθελοντές θα ενώσουν δυνάμεις με τους αθλητές και προπονητές του

 
Ενημερωτικές διαλέξεις από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων για τον θεσμό του «Αστυνομικού της Γειτονιάς»
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 13:21

Περισσότερα...Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενημερωτικές διαλέξεις από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου και της αποστολής που επιτελεί στις τοπικές κοινωνίες, ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς».

Η πραγματοποίηση των συγκεκριμένων διαλέξεων, ενημερωτικού χαρακτήρα, αποτελούν βασική

 
Β. Γιόγιακας: «Να αρθεί ο αποκλεισμός πρώην νεοπλασματικών ασθενών από την ειδική διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση»
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 12:20

Περισσότερα...Να επιλύσει το θέμα του αποκλεισμού πρώην νεοπλασματικών ασθενών από την ειδική διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για άτομα με σοβαρές παθήσεις ζητούν 36 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με Ερώτηση που απευθύνουν στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στον Υπουργό Υγείας.

 
Ετήσια εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:46

Περισσότερα...Την ετήσια μουσική του εκδήλωση με θέμα «Μουσικό Καραβάνι», πραγματοποιεί το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Το θέμα αφορά στη μετανάστευση των Ηπειρωτών προς τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου,

 
Τακτική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:20

Περισσότερα...Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) συγκαλεί την τακτική γενική  συνέλευση- εκλογοαπολιστική των σωματείων μελών της  που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018, και ώρα 6.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «du Lac».

- Πιο η πρόσκληση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), αναφέρει τα εξής:

 
Το 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων φιλοξενεί την ΕΛΕΠΑΠ
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 10:57

Περισσότερα...Το 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων φιλοξένησε  την ΕΛΕΠΑΠ σήμερα 26/4/2018 και πραγματοποίησαν από κοινού το πρόγραμμα «Βραχεία Παρέμβαση για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση μαθητών σχετικά με  την Ενσωμάτωση παιδιών με Αναπηρίες».  Στο πλαίσιο του προγράμματος , υλοποιήθηκαν κοινές δράσεις από τους συμμετέχοντες και

 
Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 10:39

Περισσότερα...Η 29η Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα χορού. Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων, προκειμένου να τιμήσει αυτήν την ημέρα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια μουσικοχορευτική του παράσταση στην αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και ώρα 19:30.

 
«Η ζωή δεν είναι όπως φαίνεται» από τους «Αθεράπευτους»
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 10:34

Περισσότερα...Η Πειραματική Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» παρουσιάζει, με το δικό της τρόπο, ένα θεατρικό “σχόλιο” πάνω στο “φαίνεσθαι” και το “είναι” των πραγμάτων, κάνοντας έναν Θεατρικό “Περίπατο” (το 2ο του 2018, μετά τις «Ανθρώπινες σχέσεις»), με βάση 5 σχετικά κείμενα:

 
Η Πρέβεζα τιμά την παγκόσμια ημέρα χορού
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 15:21

Περισσότερα...Τον χορό τόσο στην μοντέρνα όσο και στην παραδοσιακή του μορφή τιμά και φέτος ο Δήμος της Πρέβεζας διοργανώνοντας  διήμερες εκδηλώσεις το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου στην πλατεία Ανδρούτσου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Οι φετεινές  εκδηλώσεις οι οποίες και τις δύο μέρες θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα είναι αφιερωμένες

 
Συνάντηση για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:53

Περισσότερα...Συνάντηση με μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Ομάδας Πολιτών «ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ» είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Απριλίου ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Ιωαννίνων κος Νίκος Γκόλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον

 
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 6ο Run Greece Ιωαννίνων
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:37

Περισσότερα...Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη μεγάλη γιορτή του μαζικού κλασσικού

Αθλητισμού που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με την

 
Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στην Περιφέρεια Ηπείρου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:27

Περισσότερα...Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές της Γ’ Τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Δημήτρης Σιώλος, που τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της Περιφέρειας, τις αρμοδιότητες και το ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.

 
Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 14:21

Περισσότερα...Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 16-04-2018 συνεδρίασης.

 
Είχαν ανοίξει παράνομη λέσχη τζόγου
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 13:27

Περισσότερα...Συνελήφθησαν, χθες (25-04-2018) αργά το απόγευμα στα Ιωάννινα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οκτώ άτομα,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας για τα παίγνια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία 39χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του χώρου, έναν 40χρονο συνδιοργανωτή

 
Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών Βιβλίων του οίκου La Livre Ouvert στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 12:48

Περισσότερα...Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη φιλοξενεί στο χώρο της, τον Εκδοτικό Οίκο La Livre Ouvert, για να παρουσιάσει στην πόλη μας τις εκδόσεις του, των νέων Γαλλικών εκπαιδευτικών βιβλίων.

Στον χώρο του Αναγνωστηρίου του Παιδικού Τμήματος της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης

 
Έργα με κοινωνικό πρόσημο στο Κάτω Νεοχωρόπουλο
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:50

Περισσότερα...Μια συνολική παρέμβαση, η ολοκλήρωση της οποίας θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Κάτω Νεοχωρόπουλου, δημοπράτησε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων με το έργο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 610.000,00€.

 
Στην τελική ευθεία η έναρξη των εργασιών αναστήλωσης του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:26

Περισσότερα...Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για την αναστήλωση και αποκατάσταση του ιστορικού Γεφυριού της Πλάκας, με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών εντός των χρονοδιαγραμμάτων που είχαν τεθεί. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκήρυξε στις 18 Απριλίου  2018, τη διαδικασία Πρόσκλησης Εκδήλωσης

 
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Ιατρικές παθήσεις – Πρόληψη" στο Πνευματικό Κέντρο Ανατολής Ιωαννίνων
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 11:09

Περισσότερα...Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων  Θωμάς Κ. Μπέγκας και ο Πρόεδρος της  Δ. Κ. Ανατολής  Γεώργιος Παπαστεργίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: "Ιατρικές παθήσεις – Πρόληψη" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ανατολής (Κερασούντος 13 ), ώρα 11 π.μ.

 
ΟΚΠΑΠΑ: Απρίλης, μήνας εκπαιδευτικών επισκέψεων
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 10:44

Περισσότερα...Το μήνα  Απρίλιο οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Οι μικροί μαθητές συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Δημόσιας

 
Συγχαρητήρια στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων από τον Δήμο Ιωαννιτών
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 10:37

Περισσότερα...Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει την παιδική χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με την επωνυμία «Ευμέλεια», η οποία αποτελείται από 60 μαθητές, για τη διάκριση που πέτυχε στην 1η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, στις 17 Μαρτίου.

 
Νεκρό αρκουδάκι εντοπίστηκε στη θέση «Κλειδί» Αμυνταίου
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 15:29

Περισσότερα...Το πρωί της 25ης Απριλίου 2018, εντοπίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας ένα νεκρό αρκουδάκι στη νέα Επαρχιακή Οδό Αμυνταίου- Φλώρινας, στο ύψος της τοποθεσίας «Κλειδί» Αμυνταίου. Αμέσως ενημερώθηκε η Δ/νση Δασών Φλώρινας, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης της Π.Ε. Φλώρινας, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο όπου βρέθηκε το

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Ιατρικές παθήσεις – Πρόληψη" στο Πνευματικό Κέντρο Ανατολής Ιωαννίνων
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων  Θωμάς Κ. Μπέγκας και ο Πρόεδρος της  Δ. Κ. Ανατολής  Γεώργιος Παπαστεργίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – ενημέρω...
Επίσκεψη Β. Μέγα σε τυροκομική μονάδα
Συνέχεια στις επαφές που κάνει με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών έδωσε σήμερα η αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα η ο...
Στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων προσέφυγε ο Γιώργος Αμυράς για τη ρύπανση στον ποταμό Καλαμά
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μου ανέθεσε και επισκέφθηκα σήμερα τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για να υποβάλλω, όπως και έκανα, φάκελο με στοιχεία για ...
Παρουσίαση Προσχέδιου Δράσης Βιώσιμης Ενεργείας Δήμου Ηγουμενίτσας
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, έχει αναλάβει εθελοντικά να υλοποιήσει μια σειρά από δεσμε...
Ο Τζουμερκιώτης αρχηγός της ΕΛΑΣ δεν θέλει φρου φρου και αρώματα
Είχε δώσει το στίγμα του πριν ακόμη γίνει Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας , όντας στο πλευρό του τότε αρχηγού Δημήτρη Τσακνάκη. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα ο Κώστας Τσο...

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

.

Stop
Play
-
Σημαντική διάκριση για την Ομάδα Ρομποτικής του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπ...


 

Πολιτική - Πολιτικοί

Β. Γιόγιακας: «Να αρθεί ο αποκλεισμός πρώην νεοπλασματικών ασθενών από την ειδική διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση»
Να επιλύσει το θέμα του αποκλεισμού πρώην νεοπλασματικών ασθενών από την ειδική διαδικ...
Β. Γιόγιακας: "Θα επεκταθεί το εξωιδρυματικό επίδομα σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας άλλου προσώπου;"
Την επέκταση εξωιδρυματικού επιδόματος για τα άτομα που έχουν κριθεί με σοβαρή αναπηρί...
Κατάθεση αναφοράς από τον Χρήστο Μαντά για τα γεφύρια του Ζαγορίου
Ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς κατέθεσε χθες, 24 Απριλίου, ως αναφορά π...

Οικονομία

Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου
Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέ...
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας η μελέτη για τη σιδηροδρομική γραμμή Ηγουμενίτσα- Ιωάννινα- Αργυρόκαστρο Αλβανίας
Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου αναρτήθηκε σήμερα 25.04.2018, από την Διεύθυνση Ανα...
Προς δημοπράτηση η κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Χαλκιάδων
Στο μεταξύ, ένα χρόνιο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας των Χαλκιάδων οδεύει προς επίλυσ...

Ψίθυροι

Ανατρεπτική νίκη για τον ΠΑΣ!
Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε, σήμερα στο «Ζωσιμάδες», πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε με ...
Γ. Παπαγεωργίου: Οι αριθμοί αποδομούν τις αυταπάτες της διαπραγμάτευσης
Φτάνοντας στα μισά του καλοκαιριού και απέχοντας σχεδόν ένα μήνα από την Διεθνή Έκθεση ...
Αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Σκούμας...
Αναλαμβάνοντας το τιμόνι της Αστυνομίας στην Ήπειρο στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ , ...
feed-image .