Παπαδοπουλος Super Markets
Απάντηση του ΠΑΜΕ Υγείας σε διοικήσεις 6ης ΥΠΕ και ΠΓΝΙ Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 13:20

Περισσότερα...Απάντηση του ΠΑΜΕ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στην απάντηση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος και της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, αναφορικά με την καταγγελία του ΠΑΜΕ Υγείας για «ρουσφέτι» μετάθεσης γιατρού από τα Γιάννενα στην Καλαμάτα.

 
Η απάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ σχετικά με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και τη μετάθεση ιατρού Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 10:50

Περισσότερα...Απάντηση ωστόσο, ήρθε από την πλευρά του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλου. Η απάντηση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 
Στη Χρυσοβίτσα το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 11:30

Περισσότερα...Στα «αγγόνια της Παναγίας», ως είθισται να αποκαλούνται οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας, απευθύνθηκε το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, μετά από πρωτοβουλία και με την ευλογία  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου αλλά και πρόσκληση του Δημάρχου Μετσόβου, του Προεδρείου της Δημοτικής Ενότητας,

 
Αποτελέσματα εκλογών για το Β’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο στην Υγεία Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 11:08

Περισσότερα...Πρωτιά στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων και των αναπληρωτών τους στο Β’ Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Ι., Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα» και Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. πήρε η προσκείμενη στη ΔΑΚΕ Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (Α.Κ.Ε)

 
Ο Στέφανος Φούσας στο Πανευρωπαϊκό Καρδιολογικό Συνέδριο Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 19:58

Περισσότερα...Από το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης στα χωριά του Νομού Ιωαννίνων, το δεκαήμερο του Αυγούστου, πριν και μετά της Παναγίας, στο Μόναχο βρέθηκε ο κ. Στέφανος Φούσας για να συμμετάσχει  στο Πανευρωπαϊκό Καρδιολογικό Συνέδριο.

 
Μεγάλη η συμμετοχή στο Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης Εκτύπωση E-mail
Υγεία
Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 11:31

Περισσότερα...Στο πετρόχτιστο Συρράκο, που σφύζει αυτές τις μέρες από ζωή, φιλοξενήθηκε το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, μετά από πρωτοβουλία και με την ευλογία  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου αλλά και πρόσκληση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και του Προεδρείου της Δημοτικής Ενότητας. 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 35
feed-image .