Παπαδοπουλος Super Markets
Φυσικό αέριο, Μ. Δακτύλιος και δημοτική ακίνητη περιουσία Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 10:25

Περισσότερα...Για τις εξελίξεις που υπάρχουν σε τρία πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.Αρχικά, τόνισε πως μετά και την τελευταία ανακοίνωση του υπερταμείου

 
Δηλώσεις Περιφερειάρχη για καθαρισμούς ρεμάτων και τρέχοντα αγροτικά ζητήματα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 14:03

Περισσότερα...Στη συνάντηση των Περιφερειαρχών με το νέο Υπουργό Εσωτερικών  και σε ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

 
ΚΚΕ: "Να παρθούν μέτρα για να μπουν όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς." Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 11:32

Περισσότερα..."Με τα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα που αφορούν στο ποια και πόσα βρέφη και νήπια θα πάνε δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ και τις αιτήσεις των γονέων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς,

 
Η ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κ.Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 10:19

Περισσότερα..."Στην πολιτική και οικονομική μας ζωή, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι το βήμα όπου ερχόμαστε να αναπτύξουμε τη στρατηγική μας και, κυρίως, να μιλήσουμε για το μέλλον. Ειδικά φέτος, όμως, αυτή η εκδήλωση αποκτά ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

 
Στο πλαίσιο του Interreg Ελλάδας - Αλβανίας οι μελέτες του άξονα Ηγουμενίτσα - Μαυρομάτι Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 13:41

Περισσότερα...Ξεκινά η διαδικασία για τη χρηματοδότηση της μελέτης του οδικού άξονα Ηγουμενίτσα - Σαγιάδα – Μαυρομάτι, σύμφωνα με γραπτή απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βασίλης Γιόγιακας.

 
«Γιάννενα Τώρα»: Θερμές ευχές για το σχολικό έτος Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 10:08

Περισσότερα..."Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», απευθύνει θερμές ευχές με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, για υγεία και πρόοδο σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς επίσης και στους γονείς των μαθητών.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 423
feed-image .