Παπαδοπουλος Super Markets
Βρέθηκαν οι λίρες που είχαν κλαπεί από σπίτι Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 12:14

Περισσότερα...Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας έπειτα από την χθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 69 και 35 ετών, για κλοπή χρυσών λιρών από σπίτι στον Σκορπιώνα Θεσπρωτίας, συμπληρωματικά αναφέρεται ότι στο πλαίσιο

 
Times Higher Education World University Rankings του Elsevier: Tρίτη θέση για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 10:07
Περισσότερα...Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταλαμβάνει την τρίτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με τη  νέα διεθνή ακαδημαϊκή αξιολόγηση των Πανεπιστημίων Times Higher Education World University Rankings
 
Κ. Μητσοτάκης σε κατοίκους στη Βίτσα: «Δεν θα μείνω κλεισμένος στο Μαξίμου»* Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 20:20
Περισσότερα...Εκδήλωση διαλόγου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με πολίτες στην κεντρική πλατεία του χωριού Βίτσα στα Ζαγοροχώρια.
 
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από αποθήκη στο Σταυράκι Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 12:13
Περισσότερα...Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα  Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης -κλοπής από αποθήκη στο Σταυράκι Ιωαννίνων και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού. 
 
Στο Δημαρχείο Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 21:58
Περισσότερα...Θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και χρονίζοντα ζητήματα της περιοχής συζήτησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο υποδέχθηκε στο γραφείο του.
 
Θετικοί Μητσοτάκης – Βορίδης για Γεωργική Σχολή στη Βελλά – Ξεκίνημα με ΙΕΚ Εκτύπωση E-mail
Σύνταξη: Παναγιώτης Μπούρχας   
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 18:55
Περισσότερα...Με θετική ματιά βλέπει η κυβέρνηση το αίτημα της Μητρόπολης Ιωαννίνων για την ίδρυση Γεωργικής Σχολής στη Βελλά, όπως φάνηκε από τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Μάξιμο και από τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 3795
feed-image .