Παπαδοπουλος Super Markets
Η δήλωση του Δ. Φίλη για την υποψηφιότητά του με τον Αλέκο Καχριμάνη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 13:56

2331595529.jpgΣτο πλευρό του Αλέκου Καχριμάνη θα βρίσκεται στις προσεχείς εκλογές ο Δημήτρης Φίλης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου. Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή

του, απαιτείται η κινητοποίηση όλων των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής μας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική πρόοδό της.
Είναι χρέος μας απέναντι στον τόπο και στην κοινωνία να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν. Τώρα, είναι η ώρα της συνεργασίας και της συναίνεσης μακριά από κομματικές διακρίσεις και σκοπιμότητες. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον όλων μας, δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, στη νέα πορεία για την ολόπλευρη Αξιοβίωτη Ανάπτυξη της Ηπείρου σε περιβάλλον σταθερότητας και εμπιστοσύνης.»

Ο Β. Αργύρης

Τέλος, σχολιάζοντας την παραπάνω συνεργασία, ο Βαγγέλης Αργύρης (μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ 90,1) την χαρακτήρισε αφύσικη. "Είναι προσωπική του επιλογή και θα κριθεί απο τον κόσμο. Στηρίζεται σε πρόσκαιρο συμφέρον και οχι σε μια πραγματική πολιτική υπόσταση" είπε.