Παπαδοπουλος Super Markets
Βόλεϊ - Στην Κόνιτσα η ημιτελική φάση των εφήβων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 21:09

1440965784.jpgΤον έναν από τους δύο ομίλους της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων θα φιλοξενήσει η πόλη της Κόνιτσας από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

μέχρι και την Κυριακή 2 Μαρτίου.
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου  και η διοργάνωση πραγματοποιείται με «οικοδεσπότες» τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και τον Δήμο Κόνιτσας, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, που  και φέτος επελέγησαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης
Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες του ΑΓΣΙ, της Ε.Α. Πατρών, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Γ.Σ Ηρακλής, από τις οποίες οι δύο θα πάρουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση, όπου θα αναμετρηθούν με τις ομάδες που θα προκριθούν από τον Β’ Όμιλο (Ολυμπιακός, Πανελλήνιος ΓΣ, ΣΦΠ Χανίων, Πρωταθλητής Ζ’ Περιφέρειας).
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
18:00 Ηρακλής – ΕΑ Πατρών
20:00 Εθνικός Αλεξ/πολης – ΑΓΣ Ιωαννίνων
Σάββατο 1 Μαρτίου
17:00 Ηρακλής - Εθνικός Αλεξ/πολης
19:00 ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΕΑ Πατρών
Κυριακή 2 Μαρτίου
12:00 ΕΑ Πατρών - Εθνικός Αλεξ/πολης
14:00 Ηρακλής - ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων καλεί όλους να ενισχύσουν με τη παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας για πρόκριση στην τελική φάση, η οποία σε περίπτωση πρόκρισης της γιαννιώτικης ομάδας θα γίνει προσπάθεια να φιλοξενηθεί και αυτή στην Κόνιτσα.
Χορηγοί διατροφής των αθλητών που θα φιλοξενηθούν στην Μαθητική Εστία της Κόνιτσας, είναι η ΚΡΕ.ΚΑ ΑΕ, η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ και η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)