Παπαδοπουλος Super Markets
Νέος αγγειογράφος για το "Χατζηκώστα". -Τι είπε στη "ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ο Λ. Γεωργόπουλος Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 18:08

4213873366.jpgΤην αναβάθμιση του αιμοδυναμικού κέντρου, με την προμήθεια νέου αγγειογράφου αξίας περίπου 400.000 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα, στην εκπομπή

"Βήμα στον Πολίτη" ο Διοικητής του "Χατζηκώστα" Λάμπρος Γεωργόπουλος. Όπως ανέφερε, τα χρήματα για την δαπάνη βρέθηκαν απο Κληροδότημα που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο.

 

Παράλληλα, σημείωσε πως το αιμοδυναμικό θα κλείσει για περίπου ένα 20ημερο, ώστε να εγκατασταθεί το νέο μηχάνημα, ενώ το διάστημα που θα μείνει κελιστό το κέντρο, οι ανάγκες θα καλυφθούν απο το Πανεπιστημιακό.

Η πιστοποιηση...

Επίσης, γνωστοποίησε πως το "Χατζηκώστα" είναι μέσα στα λίγα Νοσοκομεία όλης της χώρας που επιλέχθηκαν, ώστε να πιστοποιηθούν ορισμένα τμήματά τους (εν προκειμένω το γραφείο κίνησης, τα επείγοντα και το ακτινολογικό), με την πιστοποίηση να ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους.

Για το Πολυδύναμο κέντρο (η κατασκευή του οποίου έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, με κόστος 7,9 εκ. ευρώ) ανέφερε οτι υπάρχουν δυο προβλήματα, το οτι δεν έχει ενταχθεί στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, αλλά και στο οτι λείπει ο ξενοδοχειακός του εξοπλισμός, ενώ ένα ακόμη ζήτημα, όπως είπε, είναι η στελέχωσή του με προσωπικό.

Παράλληλα, σταχυολογώντας τους στόχους του ως Διοικητή, υπογράμμισε οτι βασικότερος όλων είναι η διατήρηση ή και η αύξηση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας, η ολοκλήρωση και λειτουργία του Πολυδύναμου, καθώς και η αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Μεθαύριο με Άδωνι

Τέλος, σημείωσε πως τη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση αξιολόγησης όλων των διοικητών των Νοσοκομείων με τον Υπουργό Υγεάις Άδωνι Γεωργιάδη.