Παπαδοπουλος Super Markets
Έμφαση στα αγροτικά θέματα δίνει ο υποψ. δήμαρχος Ζίτσας Χρ. Βούζας Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 16:16

1905457886.jpgΑνοικτή εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης αρχών και θέσεων καθώς και βασικών αξόνων του επικαιροποιημένου και κοστολογημένου σχεδίου παραγωγικής ανασύνταξης και κοινωνικής πρόνοιας της παράταξης για το Δήμο Ζίτσας, πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Χρυσόστομος Βούζας, επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών".

Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" άνθρωποι από την κεντρική πολιτική σκηνή, την Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς φορείς, μεταξύ των οποίων οι πρώην υπουργοί Γιώργος Μωραΐτης, Στέφανος Τζουμάκας, Παντελής Οικονόμου, ο Θανάσης Οικονόμου μέλος της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, ο Νίκος Ταμπακίδης μέλος των περιφερειακών επιτροπών της Ε.Ε. για την Αυτοδιοίκηση.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» έδωσε έμφαση στην αναθέρμανση του αγροτικού τομέα και στην τόνωση της πρωτογενούς παραγωγής, μέσω δράσεων και στοχευμένων πολιτικών και κυρίως μέσω σχεδίασης και υλοποίησης προγραμμάτων προσέλκυσης και στήριξης νέων αγροτών."Οι παραγωγοί του Δήμου της Ζίτσας και οι νέοι άνθρωποι έχουν τη θέληση και την επιμονή, την τόλμη και τη γνώση να δημιουργήσουν νέα ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες υπηρεσίες στηρίζοντας και την τοπική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη" είπε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, εξήγγειλε τη σύσταση και λειτουργία γραφείου ετεροδημοτών του Δήμου Ζίτσας στην Αθήνα, το οποίο θα έχει θεσμικό ρόλο και υπόσταση ως προς τη λειτουργία του και τη σύνδεσή του με το κεντρικό δημαρχείο.