Παπαδοπουλος Super Markets
Παρέδωσαν τα φάρμακα οι Paguristas Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 12:24

4067905022.jpgΜε την παράδοση στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή των φαρμάκων που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή μία ακόμη πρωτοβουλία των Paguristas.
Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» και εκτός από τα φάρμακα προσφέρθηκαν στα παιδιά γλυκά, αποκριάτικα παιχνίδια, ενώ ρούχα και εσώρουχα διέθεσε μία βιοτεχνία της περιοχής.
Η ανταπόκριση των Γιαννιωτών στην πρωτοβουλία των Paguristas ήταν μεγάλη, τόσο το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Σκάλας, παράλληλα με την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Paguristas, όσο και το πρωί της επόμενης μέρας στην Πλατεία Πάργης, με την ποσότητα φαρμάκων που τελικά συγκεντρώθηκε, να αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι Paguristas αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι προσέφεραν από το υστέρημά τους, παραδίδοντας φάρμακα που είτε είχαν περισσέψει σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού τους είτε τα αγόρασαν ειδικά για να ενισχύσουν την προσπάθεια.
Επίσης ευχαριστούν τους φαρμακοποιούς Μιχάλη Γκαραλάνη, Κατερίνα Καΐλη, Λουκά Ζαράχη, Μαριάννα Ζυγούνα, Απόστολο Κοντοχρήστο, Κατερίνα Παπανικολάου, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου και Δημήτρη Περώνη, τους εργαζόμενους των Hondos Center, στον Ποιοτικού Ελέγχου της φαρμακοβιομηχανίας HELP και του Intersport, καθώς και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών για την προσφορά φαρμάκων, καθώς και για την πρόθεσή τους να στηρίξουν και μελλοντικά την «Κιβωτό του Κόσμου».
Όσοι θέλουν να προσφέρουν στην «Κιβωτό του Κόσμου», μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 5141953.