Παπαδοπουλος Super Markets
Ερωτευμένοι με την προσφορά και οι Γιαννιώτες Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 18:46

2175411169.jpgΜεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Γιαννιωτών στην πρωτοβουλία των Paguristas για συγκέντρωση φαρμάκων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή.

Πολίτες κάθε ηλικίας προσέφεραν από το υστέρημά τους, παραδίδοντας φάρμακα που είτε είχαν περισσέψει σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού τους είτε τα αγόρασαν ειδικά για να ενισχύσουν την προσπάθεια, ενώ συγκινητική ήταν και η προσφορά πολλών φαρμακοποιών της πόλης που διέθεσαν σημαντικές ποσότητες φαρμάκων.
Η συγκέντρωση των φαρμάκων ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Σκάλας, παράλληλα με την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Paguristas, και συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία Πάργης, με την ποσότητα φαρμάκων που τελικά συγκεντρώθηκε, να αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευχαριστίες εκ μέρους των Paguristas εξέφρασε ο Παύλος Χήτας, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ευαισθησία των συμπολιτών και δηλώνοντας πως η ομάδα θα είναι πάντα κοντά σε όσους τη χρειάζονται.