Παπαδοπουλος Super Markets
Γ. ΚΑΤΣΙΝΟΣ, δήμαρχος Ηγουμενίτσας: Για αυτούς τους λόγους δεν ξαναείμαι υποψήφιος... Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 17:00

1828467496.jpgΤους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας εξήγησε το μεσημέρι, στην εκπομπή της Βίλιαν Στασινού στον ΒΗΜΑ 90,1 ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Κάτσινος. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση σήμερα, μίλησε για οικονομικό στραγγαλισμό των Δήμων, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον απο κάποιο άλλο μέλος της παράταξής του για να είναι υποψήφιος.

Αναλυτικότερα, υπογράμμισε πως "οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι οικογενειακοί και προσωπικοί απο τη μια. Απο την άλλη, αφορούν την ίδια την Αυτοδιοίκηση. Με άλλες προοπτικές και οράματα αναλάβαμε, όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, σε οικονομικό επίπεδο, τραγικά. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση με την Αυτοδιοίκηση να έχει μειωμένους πόρους, ακόμη και ως 60%, της αφαιρέθηκαν και πολύτιμοι εργαζόμενοι, ενώ απαξιώθηκαν οι ίδιοι οι δήμαρχοι και ως πρόσωπα, αλλά και ως θεσμός".Σημείωσε δε, πως η κατάσταση δεν είναι πλέον διαχειρίσιμη και πως αποχωρεί ενώ "το κλίμα ευνοούσε μια επανεκλογή μου".

Τα βέλη στον πρώην συνεργάτη...

Τέλος, ο κ. Κάτσινος, ερωτηθείς σχετικά, εριξε τα βέλη του στον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Θωμά Παππά, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε απο την παράταξη του και, όπως έχει ανακοινώσει, θα κατέβει στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δήμαρχος.

"Ως δήμαρχος δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Δεν ήταν ποτέ συνεργάτης του δημάρχου και της παράταξης. Εξυπακούεται, οτι δεν πρόκειται να τον στηρίξουμε" είπε.