Παπαδοπουλος Super Markets
Γιαννιώτες μαθητές παίρνουν θέση για βασικά προβλήματα της κοινωνίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Μάιος 2014 14:44

1803284557.jpgMε παιδικές φωνές έχει πλημμυρίσει από σήμερα το πρωί το θεατράκι στα Παλιά Σφαγεία, καθώς μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και νηπιαγωγείων από τα

Γιάννενα εκθέτουν τα έργα τους στο πλαίσιο των προγραμμάτων της αγωγής υγείας και περιβάλλοντος.
Θεατρικά δρώμενα, σκετς, ζωγραφιές κ.α. παρουσιάζονται σε όλον τον πολιτιστικό πολυχώρο έως και αύριο,  με τις δημιουργίες να εκπλήσσουν, αλλά και να προβληματίζουν για το επίπεδο της ενημέρωσής τους.

 

«Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά σε πολύ βασικά προβλήματα και θέματα και να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τρόπους λύσης και αντιμετώπισής τους. Ανοίγουμε διάπλατα την αγκαλιά μας για τους μαθητές. Ήταν δύσκολο να μαζευτούμε όλοι οι μαθητές σε κάποια αίθουσα, για αυτό και το δείγμα που παρουσιάζουμε σήμερα και αύριο είναι αντιπροσωπευτικό. Σε όλο το Νομό "τρέχουν" 500 τέτοια προγράμματα στα σχολεία» είπε, μεταξύ άλλων, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Α βάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Λαμπρινή Λιάτσου, η οποία ευχαρίστησε τους συνεργάτες του προγράμματος για την βοήθειά τους.

Αύριο, Παρασκευή, απο τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι θα μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δουν τις δημιουργίες των μαθητών με τους μικρούς... μπόμπιρες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στο σανίδι!

Μιχ. Παπακωνσταντίνου