Παπαδοπουλος Super Markets
ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ας επιλέξουν ό, τι θέλουν οι ψηφοφόροι στο β γύρο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 15:18

2687465351.jpgΕλεύθεροι να κρίνουν και να ψηφίσουν ό, τι εκείνοι επιθυμούν είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ιωαννίνων της παράταξης Κώστα Βενέτη. Κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο κ. Βενέτης υπογράμμισε πως σε όποιες πόλεις υπάρχουν αριστερά ψηφοδέλτια στο β γύρο, ο ΣΥΡΙΖΑ τα στηρίζει, ενώ σε όσες δεν υπάρχουν, όπως στα Γιάννενα, ο κόσμος είναι ελεύθερος να ψηφίσει ανάλογα με τα κριτήριά του. "Η θέση μας είναι σαφέστατη, οτι πουθενά δεν δίνουμε κατεύθυνση σε μη αριστερά ψηφοδέλτια" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενέτη.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν και τα ποσοστά του στις τοπικές εκλογές, αρχίζει και εδραιώνεται στα Γιάννενα, αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Κλείσιμο με Βίτσα...

Στο μεταξύ, ο Γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία της παράταξης, εν όψει ευρωεκλογών, στα Γιάννενα. Όπως ανέφερε ο κ. Βενέτης, ο κ. Βίτσας θα μιλήσει αύριο στις 8:30 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Καλάρη. Μιλώντας για τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Βενέτης έθεσε το δίλημμα "ΣΥΡΙΖΑ ή λιτότητα, ανεργία, υπερφορολόγηση. Ελλάδα με ισχυρή φωνή στην Ευρώπη ή άφωνη και υποτακτική στις ορέξεις των δανειστών".