Παπαδοπουλος Super Markets
«Γιορτές Μαθητικής Δημιουργίας» στα Παλιά Σφαγεία Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 16:01

1170407736.jpgΤην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης Προγραμμάτων - Δράσεων που υλοποιήθηκαν σε σχολικές μονάδες κατά τη φετινή σχολική χρονιά στο πλαίσιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων, πραγματοποιεί

το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων και άλλων σχολικών μονάδων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 20 Μαΐου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ. Χατζής (Παλιά Σφαγεία) και εντάσσεται στις Διήμερες «Γιορτές Μαθητικής Δημιουργίας» που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς σε όλες τις σχολικές μονάδες του Νομού Ιωαννίνων.
Ανάλογες εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Κόνιτσα, Μέτσοβο, Χρυσοβίτσα, Πράμαντα, Δολιανά, Παρακάλαμο, Δελβινάκι, Πωγωνιανή και σε πολλά άλλα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Ιωαννίνων όπου οι μαθητές θα παρουσιάσουν σε ολόκληρη την τοπική σχολική κοινότητα τα Περιβαλλοντικά και Πολιτιστικά προγράμματα, τα προγράμματα Αγωγής Υγείας, αλλά και τις άλλες Καινοτόμες Δραστηριότητές τους που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης θα απονεμηθούν και οι δέκα «Ειδικοί Έπαινοι» στους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Μαρία Σταματοπούλου, με αφορμή την «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2014».