Παπαδοπουλος Super Markets
Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 09:06

2844614525.jpgΈνας 42χρονος είναι ο δράστης της κλοπής καλωδίων χαλκού και τριών ηλεκτρολογικών πινάκων από καφέ μπαρ στη Νέα Σελεύκεια τον προηγούμενο μήνα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Η ποσότητα χαλκού βάρους 68 κιλών βρέθηκε στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί  στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επίσης, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία  ενός 23χρονου, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έκλεψε από φαρμακείο στα Γιάννινα, ένα κιβώτιο με φάρμακα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί  στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τέλος, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 53χρονης Ρομά, η οποία εμπλέκεται σε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγινε  στις 25 Ιουνίου 2013 στο χωριό Κρανιά Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα, η 53χρονη μαζί με γυναίκα - συνεργό της που αναζητείται, αφαίρεσαν μέσα από το σπίτι 82χρονου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί  στον αρμόδιο Εισαγγελέα.