Παπαδοπουλος Super Markets
Αισιόδοξες δηλώνουν Ελένη Νάστου, Ελένη Βασιλείου και Βάσω Βασιλείου Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Μάιος 2014 18:33

1046109876.jpgΑισιόδοξες δηλώνουν στην κάμερα της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τρεις υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές στα Γιάννενα. Οι Ελένη Νάστου (Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία), Ελένη Βασιλείου (Ενότητα Πολιτών) και Βάσω Βασιλείου (Γιάννενα Τώρα) εξήραν τη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και δήλωσαν αισιόδοξες για το τελικό αποτέλεσμα σεβόμενες την ετυμηγορία του κόσμου.

"Είμαι περήφανη για τα έργα που έχουν γίνει επί δημαρχίας ειδικά του Ν. Γκόντα, για αυτό και δέχθηκα με χαρά την πρότασή του. Θετικές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου και τα μηνύματα. Η αισιοδοξία που νιώθουμε θα αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα. Θα πάμε καλά" είπε η κ. Νάστου.

Με τη σειρά της, η κ. Ελένη Βασιλείου σημείωσε οτι υπάρχει θετικό κλίμα από τον κόσμο. "Υπάρχει όμως μια απίστευτη ησυχία από τον κόσμο, που περισσότερο ασχολείται με τα προβλήματά του. Η συνεργασία με το Παντελή Κολόκα πρόσθεσε κάτι παραπάνω στην κοινωνία. Πρέπει να γίνονται συνεργασίες, για καλύτερα αποτελέσματα".

Απο την πλευρά της, η κ. Βάσω Βασιλείου σημείωσε πως "κρατήσαμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Οι ψηφοφόροι μας εάν δεν περάσουμε στο β γύρο, είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν ότι θέλουν".