Παπαδοπουλος Super Markets
Τα είπε όλα ο Βασίλης Χήτος… Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 21:01

2993524646.jpgΓια όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Χήτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Γκόντα, «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», στο Δήμο Ιωαννιτών.

Έκανε λόγο για τα έργα και τις ημέρες της «Ενότητας Πολιτών» καυτηριάζοντας τις τακτικές της που, όπως είπε, προκαλούν μιζέρια, ενώ αναφέρθηκε προσωπικά στον Θωμά Μπέγκα, σημειώνοντας πως, αν και για πρώτη φορά αναλαμβάνει τα ηνία της παράταξης, πρακτικά δεν έχει φέρει νέο αέρα, αφού ακολουθεί τις ίδιες τακτικές.

 

«Με θλίψη διαπίστωσα ότι πολλά πράγματα παραμένουν στάσιμα. Επί 3μιση χρόνια συζητάμε για τα δάνεια ή για τα όσα απλήρωτα άφησε ο κ. Γκόντας. Το αποτέλεσμα είναι να μην έχει γίνει τίποτε. Εμφανίζεται, λοιπόν, στο προσκήνιο μια νέα ομάδα υπό τον κ. Μπέγκα και αισθάνομαι ότι ίσως υπάρχει νέα πνοή. Με θλίψη όμως διαπιστώνω, πως το πρόγραμμα που έχουν βασίζεται στο 2010. Χθες, ο κ. Γκόντας ζήτησε συγγνώμη απ όλους για πράγματα που πιθανόν και να μην έκανε. Φθάνουμε σήμερα και διαβάζουμε ένα δελτίο Τύπου (σ.σ. αναλυτικά εδώ) που δεν έχει καμία διαφορά με το 2010. Μιλάμε για μια κατάσταση μιζέριας» είπε ο κ. Χήτος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σοφία Τσέπα και τον Κώστα Καλτσή.
Και συνέχισε: «Όλοι μας πιστεύουμε σε κάτι καινούριο. Δυστυχώς όμως τα κακώς κείμενα παραμένουν. Αλλάζουν τα πρόσωπα, αλλά παραμένουν τα κακώς κείμενα».

Το κάτι καινούριο

Σύμφωνα με τον κ. Χήτο, την Κυριακή αποφασίζεται ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα, ενώ υπογράμμισε πως «πρέπει να αφήσουμε τα περί εξάρτησης από την κεντρική πολιτική.  Ζούμε στον παράδεισο, έχουμε τα πάντα, αλλά πρέπει να αναζητήσουμε κάτι καινούριο για αυτή την πόλη».
Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σημείωσε ακόμη, πως η πόλη έχει ανάγκη τις επενδύσεις, που θα της δώσουν άλλη πνοή και θα ανοίξουν θέσεις εργασίας, ενώ εκτίμησε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι χρηματοδότησης για πρότζεκτ που μπορούν να γίνουν στα Γιάννενα, όπως είναι η αυτοχρηματοδότηση, προγράμματα που αποφασίζονται στις Βρυξέλλες, το νέο ΕΣΠΑ κ.α.

Εξήρε τη σημασία του τουρισμού, αλλά και του πρωτογενούς τομέα ως βασικοί μοχλοί ανάπτυξης της περιοχής, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των περιφερειακών ενοτήτων της πόλης.
Τέλος, επεσήμανε πως είναι ανάγκη «να μπουν στο τιμόνι του δήμου άνθρωποι ικανοί», ενώ κατέληξε λέγοντας πως ο Νίκος Γκόντας, στο ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» συνδύασε την εμπειρία και την φρεσκάδα.