Παπαδοπουλος Super Markets
Παίζουν το χαρτί των νεοφασιστών Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 20:33

2588767248.jpgΘέση για τις υποψηφιότητες προσώπων με ακροδεξιό παρελθόν παίρνουν έξι υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι με την δημοτική παράταξη «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή» με επικεφαλής τον Λάζαρο Νάτση.
Μετά από τη δημοσιοποίηση στη πόλη πρόσφατων φωτογραφιών του κ. Παπάζογλου υποψήφιου με τη παράταξη του κ. Μπέγκα καθώς και του κ. Πέτσιου με τη παράταξη του κ. Γκόντα,  οι Βάσσος Νικόλας, Ευθυμίου Γιάννης,  Ευθυμίου Θανάσης,  Ζαρίμπας  Άρης, Παλάσχας Πέτρος και Παπαχρήστος Βλάσης υποστηρίζουν ότι αποδεικνύεται πως οι εν λόγω υποψήφιοι δεν διέπρατταν νεανικές τρέλες (η φωτογραφία του κ. Παπάζογλου στη Κόνιτσα είναι μέσα στο 2013).
«Καταρρίπτονται οι αιτιάσεις του κ. Μπέγκα σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και αποδεικνύεται ότι ο εναγκαλισμός τους με ανθρώπους μισαλλόδοξους και νεοφασίστες είναι εν τέλει συνειδητή επιλογή, καθαρά καιροσκοπική και επικίνδυνη. Τα ίδια λάθη κάνανε και οι πολιτικοί φορείς τους στις πρόσφατες συγκυβερνήσεις με το ΛΑΟΣ και παρολίγο με τη "σοβαρή" Χρυσή Αυγή.
Ο Γιαννιώτικος λαός στις 18 Μαίου επιφυλάσει την ίδια απάντηση με τον Ελληνικό λαό στις 25 Μαίου. Ψηφίζουμε και φεύγουν! Οι νέοι και νέες δείχνουν το δρόμο....Πρώτη φορά Αριστερά.