Παπαδοπουλος Super Markets
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Τη νέα 5ετία θα μιλούν όλοι για την Ήπειρο Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 20:02

650938954.jpg"Τη νέα 5ετία θέλουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα για την Ήπειρο για το οποίο θα μιλά όλη η Ελλάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ταρακούνημα στην κεντρική εξουσία και να δείξουμε το πώς πρέπει να βαδίσουμε. Πρέπει να κάνουμε την περιοχή μας πρωτοπόρα στην παραγωγή". Αυτός είναι ο βασικόςστόχος του Αλέκου Καχριμάνη, νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου, όπως τον ανέλυσε στην εκπομπή ΒΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ της ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, με τον Κώστα Κυρίτση.

Ο κ. Καχριμάνης, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως "εχουμε κάνει πολλά. Όχι όλα φυσικά, αλλά πολλά", ενώ εξαπέλυσε επίθεση στο κράτος, το οποίο όπως είπε, "ξεχασε τι είχε πει αρχικά για τις Περιφέρειες". Για το θέμα της μονάδας λυματολάσπης στη Ζίτσα υπογράμμισε οτι "πρωταρχικός στόχος μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον. Το έργο θα προστατεύει τον Καλαμά".

"Πανηπειρωτικό..."

Παράλληλα, χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιό του Πανηπειρωτικό και χωρίς κάποια συγκεκριμένη κομματική αναφορά, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που έγιναν και που προγραμματίζονται να γίνουν το επόμενο διάστημα.