Παπαδοπουλος Super Markets
Στήριξη Πανεπιστημιακών στη "Λαϊκή Συσπείρωση" Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 19:18

2788737803.jpgΤη στήριξή τους στο ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Ηπείρου δηλώνουν με κείμενό τους επτά πανεπιστημιακοί. Ο λόγος για τους καθηγητές του Τμήματος Φυσικής Κώστα Αλυσσανδράκη, Γιώργου Ευαγγελάκη και Πάνου Κωσταράκη, τον καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Βασίλη Καλπακίδη, τον αναπληρωτή καθηγητή Τμήματος Χημείας Κώστα Βλάχο, την επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Άννα Μαχαιρά και τον λέκτορα Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Άρη Σαραφιανό, οι οποίοι αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Όσο πιο δυνατό βγει το ΚΚΕ και στους Δήμους και τις Περιφέρειες, όσο περισσότεροι είναι οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο περισσότερο κι από καλύτερες θέσεις θα συμβάλλουν στην οργάνωση του λαού, στην ισχυροποίηση της μαχητικής  εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης, που θα παλεύει για να καταργηθούν χαράτσια, να μειωθούν δημοτικά τέλη, για μέτρα στήριξης των αγροτοκτηνοτρόφων, για μέτρα προστασίας των ανέργων, για έργα με στόχο την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών και όχι τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών. Θα αγωνίζονται για δημόσια δωρεάν παιδεία που θα μορφώνει τα παιδιά των λαϊκών οικογενειώ, για δωρεάν σύγχρονες παροχές υγείας, για δωρεάν και ασφαλές φάρμακο.
Επί πλέον, τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούνται από κομμουνιστές και κομμουνίστριες, άλλους αγωνιστές και αγωνίστριες που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας.
Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι τα μόνα που μπορούν να εκφράσουν ανόθευτα την εναντίωσή μας στην πολιτική των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και της ΕΕ. Την εναντίωσή μας στις Τοπικές Διοικήσεις που στηρίζουν, υλοποιούν και εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική εδώ στο Νομό, με όποιο προσωπείο και αν εμφανίζονται. Είτε ως «επίσημοι», είτε ως «ανεπίσημοι - αντάρτες», είτε εμφανίζονται «ως ανεξάρτητοι», «ακομμάτιστοι» ή «ως ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς», κοροϊδεύουν το λαό για να του πάρουν την ψήφο. Πίσω τους κρύβονται κομματικά, και επιχειρηματικά συμφέροντα ή προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες.
Όσοι ψηφίζουμε στην Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Όλυ Τσουμάνη. Όσοι ψηφίζουμε στο Δήμο Ιωαννιτών, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Τάκη Τασιούλα».