Παπαδοπουλος Super Markets
Δέσμευση για 550.000 θέσεις εργασίας ως το 2018 Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 16:18

2369156205.jpgΔέσμευση πως μέχρι το 2018 θα έχουν δημιουργηθεί 550.000 θέσεις εργασίας, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς απο τη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση «απέτρεψε για πάντα τη μεγάλη καταστροφή». «Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά ανάπτυξη και μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει υποχωρήσει 10 μονάδες η ανεργία», τόνισε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη θα παρουσιάσει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα και μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση, αλλά όχι με δανεικά, με ανάπτυξη και εξωστρέφει» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε δε, πως «κλείνει, μόλις σε δύο χρόνια, η περίοδος των θυσιών, ποιος το περίμενε αυτό από έλληνες και ξένους; βγάλαμε πρωτογενή πλεονάσματα (...) μπορούμε να κάνουμε πίσω; Το φθινόπωρο θα έχει τακτοποιηθεί πλήρως και το χρέος, θα μειωθούν κι άλλο τα επιτόκια, μπορούμε να κάνουμε πίσω;» και συνέχισε λέγοντας «Βγήκαμε στις αγορές, οι αγορές ψηφίσαν Ελλάδα, αξιοπιστία, κανείς δεν θα μας πάει πίσω».

Ο Πρωθυπουργός επιτέθηκε, μάλιστα, με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά καταγγέλλοντάς τον ως «υπονομευτή» κατηγορώντας τον για προσπάθειες για «φτωχοποίηση» της Ελλάδας και έξοδο της χώρας από το ευρώ. Τέλος, απαραδέχθηκε ότι έχουν γίνει αδικίες, αλλά υποστήριξε ότι «όλα τα βλέπουμε και τα διορθώνουμε».