Παπαδοπουλος Super Markets
"Μιλήσαμε με το έργο μας" τονίζει ο Αλ. Καχριμάνης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 15:49

564073666.jpg"Οι πολίτες της Ηπείρου προσέρχονται στις κάλπες με ένα σκοπό: Να εκλέξουν μια Περιφερειακή Αρχή που να μπορεί να σχεδιάζει. Να υλοποιεί έργα και παρεμβάσεις για την βελτίωση των υποδομών. Να λύνει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Να ενεργοποιεί και να κινητοποιεί τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Να θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου. Αυτά ακριβώς διακυβεύονται στις εκλογές της Κυριακής, αυτά εγγυάται και πρεσβεύει η  παράταξη της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης".

Αυτό αναφέρει, στο μήνυμά του, εν όψει των εκλογών, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει πως "εμείς είπαμε αλήθειες. Μιλήσαμε με το έργο μας. Αποδείξαμε την προσπάθειά μας. Με το έργο μας που επιτελέσαμε, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, στα 3,5 χρόνια της θητείας μας, τον προγραμματισμό που είναι σε εξέλιξη, την αποδεδειγμένη ικανότητα αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, γνωρίζουμε ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ηπειρωτών. Αυτή η εμπιστοσύνη, ζητούμε να εκφραστεί κατά απόλυτο τρόπο σε θετική ψήφο".

Σε ήπιο κλίμα
Ο κ. Καχριμάνης εκφράζει την ικανοποίησή του για το ήπιο κλίμα με το οποίο έγινε ο αγώνας των παρατάξεων, ενώ συγχαίρει τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου" που κατέθεσαν, όπως τονίζει, την ψυχή τους για να περάσει το μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον της Ηπείρου σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ηπείρου και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.
"Την Κυριακή σφραγίζουμε τη νίκη, τη Δευτέρα συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί και ενισχυμένοι το έργο μας. Μια υπόσχεση δίνουμε: Θα κάνουμε το παν για να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Ηπειρωτών" καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Καχριμάνης.