Παπαδοπουλος Super Markets
«Θα νικήσουμε» λέει ο Χρ. Μαντάς Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 15:29

4066536342.jpgΤην εκτίμηση ότι η ελπίδα της ανατροπής μεγαλώνει έκανε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Xρήστος Μαντάς, επισημαίνοντας πως στις λίγες αυτές ώρες που απομένουν, χρειάζεται αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και πάθος.
Το ποιο θα είναι το πρόσημο της επόμενης διοίκησης στους Δήμους και στην Περιφέρεια τα επόμενα 5 χρόνια, είναι παραπάνω από καθοριστικό. Όχι γιατί η αυτενέργεια και η συλλογική κίνηση από τα κάτω δεν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, αλλά ακριβώς γι αυτό το λόγο. Γιατί αν οι δυνάμεις της ανατροπής νικήσουν, αυτό και μόνο θα δυναμώσει τη λαϊκή συμμετοχή και μπορεί να επιβάλλει μια διαφορετική λειτουργία του Δήμου εντελώς απαραίτητη στις συνθήκες της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανάγκης για οριστική ανατροπή του μοντέλου ανάπτυξης που διέλυσε τις πόλεις μας.
Η μάχη στο Δήμο Ιωαννιτών και στη Περιφέρεια Ηπείρου αναμφισβήτητα δίνει τον τόνο σε αυτές τις εκλογές. Η επόμενη Δευτέρα μπορεί να βρει τον Λάζαρο Νάτση με την παράταξη «Γιάννενα-πολίτες για την  ανατροπή» και την Όλγα Γεροβασίλη με την παράταξη «Ήπειρος της Ανατροπής» με αυξημένες προϋποθέσεις για τη τελική νίκη. Δεν είναι απλά εφικτό είναι αναγκαίο.
Είναι στο χέρι της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας της περιοχής μας να αρθρώσει ένα αποφασιστικό ναι στην ελπίδα της ανατροπής. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια και μοναδική δέσμευση, να εκφράσει τις ελπίδες των από κάτω και όλοι μαζί να πραγματώσουμε τις μεγάλες ανατροπές. Venceremos».